ANSA Italia: Landsmøte 2015 – et nytt år, et nytt styre!

Den 16. april hadde ANSA Italia et nytt landsmøte. Der møtte både studenter fra universitetene i Italia, representanter fra ANSA sentralt og studentpresten Bjørn Olav Bøe. På årsmøtet ble statutter og arbeidsprogram diskutert, året ble evaluert og et nytt styre for 2015 ble valgt. Etter et vellykket landsmøte dro vi alle ut i Milanos gater og feiret på restaurant!

Tusen takk til det gamle styret for et flott år! Her med Anikken (m/ blomster) som er representant fra Hovestyret, og er med på bildet til avtroppende landstyret.
Tusen takk til det gamle styret for et flott år! Her med Anikken (m/ blomster) som er representant fra hovestyret i ANSA sentralt, og er med på bildet til avtroppende landstyret.

 

Det nye ANSA-styret har et spennende år foran seg! Det blir flere arrangementer som skal organiseres, blant annet feiring av 17. mai, kickoff og velkomstdag for nye studenter til høsten.

 

Her er det gamle og nye styret samlet til overlappingsmøte
Her er det gamle og nye styret samlet til overlappingsmøte

 

For at arbeidsmengden ikke skulle bli overveldene for det nye landsstyret, organiserte vi et overlappingsmøte mellom gamle og nye ANSA Italia-tillitsvalgte. Her ble året videre evaluert, og vi diskuterte hva som hadde fungert bra og hva som kunne forbedres. Det ble mye å lære for de nye styremedlemmene, men med hjelp fra de tidligere ansvarsinnehaverne ble overgangen glatt. Ansvarsroller ble fordelt, team-samarbeid ble planlagt, og det nye styret ble bedre kjent med arbidet som ventet dem.

 

Det nye styret i ANSA-Italia er ekstra spente på arbeidet deres for å hjelpe norske studenter i Italia. Her får du møte den engasjerte gjengen:

 

IMG_3798Landsleder: Alida Nordheim.

Alida er 23 år og tar en bachelor i internasjonal økonomi, ledelse og finans ved universitetet Bocconi i Milano. Alida har mye erfaring med studier i utlandet, etter å ha tidligere studert i både Danmark og England. Som leder, håper Alida på å kunne tilrettelegge for alle nordmenn som studerer i Italia og passe på at studietiden deres blir en minneverdig erfaring.

 

IMG_3799Nestleder: Martine W. Gundersen.

Martine er 21 år og studerer også på universitetet Bocconi, der hun tar en bachelor i internasjonal økonomi, ledelse og finans. Martine var leder av ANSA Italia i fjor, og er blitt nestleder i år, da hun ville fokusere på studiene, men likevel ha tid til ANSA. Martines oppgaver i styret til ANSA Italia er å bistå leder med spesielt krevende oppgaver, samt bidra til godt samhold og god koordinering innad i styret.

 

IMG_3800 kopi

Informasjonsansvarlig: Solveig Joy.

Solveig er 19 år og er enda en Bocconi-student i hennes første år i bacheloren internasjonal økonomi og finans. Solveigs ansvar handler om å formidle informasjon fra styret til alle ANSA Italias medlemmer. Ved å være i ANSA Italia-styret, håper Solveig hun kan bidra til en litt lettere hverdag for nordmenn i Italia, samt at det er en opplevelse i seg selv.

 

10649584_10155461501410251_3766972699125060533_n

Økonomiansvarlig: Marie Hjorth-Johansen.

Marie er 23 år, og er den eneste master-studenten i styret. Hun studerer International Management på Bocconi i Milano. Martine har bred erfaring når det kommer til utenlandsstudier etter å ha tatt en bachelorgrad i England. Marie har ansvar for økonomien til ANSA Italia og passer på at alt er på stell!

 

IMG_3801 kopikopi

Web-ansvarlig: Håvar Gunnarskog.

Håvar er 24 år, og tar en bachelor i Art Direction og Graphic Design på kunstakademiet NABA (Academy of Fine Arts), rangert blant Europas beste designskoler. Hans studier i kommunikasjon er gull verdt for hans ansvarsområder i ANSA Italia. Håvar har ansvaret for websiden til ANSA Italia, Instagram-kontoen vår og utforming av bilder til andre sosiale medier.

 

Det nye ANSA Italia-styret på plass etter landsmøtet.
Det nye ANSA Italia-styret på plass etter landsmøtet.

Vi i det nye styret er veldig fornøyde og gleder seg til å ta fatt på arbeidsoppgavene våre. Følg med, og gled dere til vårt neste arrangement… 17. mai i Milano!

 

// Solveig