ANSA Slovakia: Martin Open 2015

Det er idag blitt bevist at man kan, helt uten sponsormidler og støtte, bare ved hjelp av en samling fine folk, og litt planlegging, gjennomføre ganske flotte idrettsarrangementer i sine respektive studiebyer. I Martin ble det 10430434_10153283449700505_6117506371095104554_nidag arrangert, for første gang, Martin Open. En tennisturnering på utebaner, med over 20 deltagere som nøt dagen med spill, pizza og morro i deilig solstek. Det hele startet med en visjon fra en av våre studenter, Ingrid Eliassen Eriksen, som drømte om at vi skulle sette sammen en liten tennisturnering for en vennegjeng, og lage litt morro ut av det. Resultatet ble en 5 timer lang turnering, i fantastisk vær, med topp stemning og fornøyde deltagere. I innledende gruppespill deltok 4 grupper med 3 lag per gruppe, i en klassisk dobbelturnering. Etter semifinalerundene var unnagjort, satt vi igjen med et norsk og et tysk herrelag i finalen. Det ble en ordentlig spennende kamp, med to gode og gjevne lag, men tyskerne stakk av med seier over det norske laget 6-2. Vi sitter igjen, svært fornøyde, solbrune og i grunn ganske stolte over innsatsen til alle idag. Tusen takk for all deltagelse! Siden det hele ble en så stor suksess, er det planlagt revansjrunder i høst, og vi håper og tror at dette kan bli en ny tradisjon i Martin.

ANSA Slovakia hyller innsatsen til Ingrid, og andre ildsjeler som henne, som gjør at verdagen blir bare litt mer fargerik og spennede. Det er utrolig hva man kan få til med en visjon og litt pågangsmot!