ANSA Canada – 17 Mai: ANSA Vancouver

HIPP HIPP HURRA!!

I Vancouver samlet det seg et par nordmenn/kvinner og noen venner av dem til en flott feiring på vår nasjonaldag, 17 mai. Vi var åtte stykker samlet hos landsleder, Amanda Gran, for en stor champagne frokost/brunch hvor det var et utvalg av diverse skinker, brunost, kjeks, waldorfsalat, potetsalat, reker, laks, egg, frukt, is,pavlova-kake og ostekake, med andre ord – det var mye å velge i!

IMG_0611Det var derfor tungt med full mage å bevege seg ut i parken etterpå for noen tradisjonsrike nasjonaldags-leker med en liten vri på de ulike lekene. Vi begynte med potetløp hvor poteten var byttet ut med avacado, samt sekkeløp med søppelposer, og sist men ikke minst, endte vi opp med en variant av ”Rødt lys” for litt mimring om våre yngre dager. Det var ikke mangel på humør eller kreativitet!

IMG_0616IMG_0618Vi var svært heldige med været, sol og nitten grader! Vi utnyttet solen og varmen godt i etterkant av lekene med avslapping i parken og på stranden.

Alt i alt – det var en svært hyggelig dag med mange mette mager! Vi håper at alle hadde en like god feiring som oss!

IMG_0625#ANSAlove fra alle oss norske i Vancouver!

– Amanda Gran
Landsleder // ANSA Canada