ANSA Sveits: 17. mai i Genève!

Det var kake. Det var bunad. Det var jordbær. Det var bobler. Det var NRK på livestream. Det var røkelaks. Det var eggerøre. Det var vafler. Det var brunost. Det var knall god stemning da 25 feststemte nordmenn møtte opp for champagne frokost i Genève!

Etter en herlig start med i mye mat, mange sanger og litt mer mat, møtte et enda flere opp for å toge opp til hovedkvarteret til FN. Det var en lang og strabasiøs tur på omtrent 800 meter opp gaten med sanger og det hele – et barnetog verdig! Vi stilte oss opp og sang nasjonalsangen – til underholdning for mange flere enn bare oss nordmenn.

Bedre enn dette blir det ikke. Eller, vent! Hva med parken ved innsjøen i solsteken, flere bobler, bading, og best av alt; potetløp! 5 lag konkurrerte om å komme videre til finalen, og til slutt var det lag 4 som stakk av med den gjeve Gyldne Potet samt heder og ære.

Et stolt vinnerlag holder opp Den Gyldne potet!
Et stolt vinnerlag holder opp Den Gyldne potet!

Vi i landsstyret sender en stor takk til alle som møtte opp og bidro til tidenes feiring!