ANSA UK: 17. mai i York!

I York ble 17. mai feiret stort! Fra klokka 12 samlet ca. 150 nordmenn, med innslag av svensker, finner og engelskmenn seg på campus til The University of York for storslått samling som The Scandinavian Society og ANSA York stod bak. I år, som i fjor, ble det servert vafler, pølser og mye godteri til alle som dukket opp. Spesielt hyggelig var det å se at enkelte hadde flydd over bunaden sin. Konkurransen var hard når det ble kjempet i både sekkeløp og potetløp.

Etter et par timer med moro var det 17. mai-tog gjennom hele campus (til fortvilelse for de som leste til eksamen) hvor nasjonalsangen og en rekke andre sanger ble tradisjonsrikt fremført. Moroa fortsatte videre på pub!

ScanSoc og ANSA vil takke alle som dukket opp for en fantastisk dag, midt i eksamensrushet!

På vegne av ANSA York:

Simen A. N. Grinden (Infoansvarlig ANSA UK / Økonomiansvarlig ANSA York).

york 0

Foto: Christoffer Sørensen.