ANSA Sverige: 17. maifrokost i Stockholm

Her kommer en litt sen, men fin smakebit på 17. mai feiringen i Stockholm!

Da var det igjen duket for den årlige champagnefrokosten i regi av ANSA Stockholm og feiringen av 17. mai. Etter en lang 16. mai med pynting, matlaging og baking og ikke minst timer med strykning av bunadsskjorter og pussing av sølv kom endelig 17. mai, en dag som vi jentene i ANSA Stockholm har gledet oss lenge til.

ANSA-GRUPPE

Til tross for at det var 10grader og regn fikk vi altså 76 pent kledde nordmenn og faktisk noen svensker til bords. Og i år som i fjor fant dette sted på Naprapathögskolan kl. 07.30 med bord som bugnet av deilig mat for en perfekt start på dagen.

ANSA1

ANSA KAKE

Vått og kaldt vær satte ikke en stopper for stemninga og vi dro videre til taket på Sturegallerian, på Grand Escalier der vi fortsatte feiringa etter frokost.

ANSA4

Vi er så takknemlige for at dere ville være med å feire denne dagen sammen med oss, dere er helt topp! Vi gleder oss til mange flere feiringer og events sammen med dere.

ANSASTOCK

Hilsen ANSA Stockholm