ANSA Alumni: Nærmer det seg slutten?

Slutten på studiene er for de fleste den virkelige starten på karrieren. Deling av råd, kunnskap og kontakter betyr alt når man vender hjem. Da er ANSA Alumni kjekt å kjenne til, med både formelt mentorprogram, uformelle møteplasser og masse bra folk som selv har vært der du er nå!

ANSA Alumni tilbyr et eget mentorprogram for dere som kommer hjem snart eller akkurat har gjort det. Oppstart er i forbindelse med ANSAs Karrieredag i desember, og i 2015/2016 kjører vi opplegget for tredje gang, etter positive erfaringer fra foregående år. Vi legger opp til 4-5 grupper med ulike fagretninger, som finans, kommunikasjon, IT. Enten du lurer på hvilken retning du bør søke jobber i, hvor du finner de rette kontaktene eller bare trenger generell intro til det norske næringslivet prøver mentorene – som selv er tidligere utenlandsstudenter – å bistå med alt de kan.

ANSA Alumni er et nettverk med masse arrangementer, sosialt og faglig, og dermed et fint sted å opprettholde ANSA-ånden også etter studiene. Og så er det en bra gjeng folk som alle har samme bakgrunn i form av utenlandsstudiene, enten det er nylig eller for maaaange år siden. Vær med uformelt eller still til styrevalg ved årsmøtet tirsdag 25. august – Les mer her!

Møt oss på sommerseminaret og GF, så finner du ut mer om ANSA Alumni!

Les mer om ANSA Alumni.

Les mer om Sommerseminaret 2015.

Les mer om ANSA Generalforsamling.