Gjesteinnlegg: Selfiestick på #Sommerseminar

ansa-150725-11

Sommerens vakreste eventyr startet torsdag i forrige uke på Hadeland, og avsluttes til helgen i Oslo. Du har kanskje hørt andre arrangement bli omtalt som “det vakreste eventyret” før, men det er få som gjør seg så fortjent til tittelen som #ANSAsommer.

ansa-150724

Sommerseminar på Hadeland og generalforsamling i Oslo er plottet inn i kalenderen til utallige medlemmer hvert år (eller ihvertfall de rundt 100 som deltar), og tilbyr vakre opplevelser på alle fronter. Landsledere fra hele jordkloden fikk litt VIP-treatment med lederdag på torsdagen, før resten av forsamlingen nøt hjemmesnekret musikkquiz på bussen fra Youngstorvet til Hotell Hadeland fredag morgen.

Med solterrasse, jacuzzi og karaoke-kjeller stilte Hotell Hadeland med eksemplariske forhold, slik de har gjort siden tidlig 2000-tallet (minst! Kanskje lenger, vi er ikke helt sikre på hvor lenge man har avholdt sommerseminar på Hadeland).

nathalie

Sommerseminar-deltaker Nathalie fikset seg helgens beste selfie med Sveinung Rotevatn.

Helgens program involverte faglige såvel som sosiale arrangement, inkludert en temafest (BRIKS – Brasil, Russland, India, Kina og Sør-Afrika, google it!), det årlige rebusløpet og en bankett fylt med småfrekke og freidige studentviser.

På toppen av det hele tok både Shabana Rehman og Sveinung Rotevatn kjøreturen en time nord for Oslo for å være med, og sistnevnte var en av dem som sang høyest til tidligere nevnte studentviser.

ansa-150724-3

ansa-150724-6

ansa-150724-4

Tradisjonen tro ble president- og hovedstyrekandidater presentert og grillet for deltakerne (du kan lese mer om dem her), og førstnevnte ble i tillegg offer for bløtkakekastekonkurranse. Årets bløtkaker ble pyntet med utvalg bestående av alt fra kattemat og krem, til kaviar og sursild, for å sikre at presidentkandidatene er fullt klar over hva slags ondskapsfull gjeng med mennesker det er de skal representere i det kommende året.

ansa-150725

ansa-150725-12 ansa-150725-13

ansa-150725-4

ansa-150725-5

Pauseinnslag:

Ser dette gøy ut? Meld deg inn i ANSA her og bli med på moroa!

ansa-150725-19

Intet rebusløp er komplett uten en fotopost, og årets utgave involverte en selfiestang. Her er noen av favorittene:

ansa-150725-6ansa-150725-10

ansa-150725-7

ansa-150725-9

ansa-150725-8

Eventyret fortsetter på fredag, når årets generalforsamling sparkes i gang av selveste Kunnskapsministeren. Budsjett skal vedtas, statutter debateres, taler avholdes, Vaganter tildeles, og et nytt hovedstyre med president skal velges. Etter bankett og bakgårdsfest, vil helgen avsluttes på Grand Café, for det som kanskje blir ANSAs siste frokost der, søndag 2. august. Vi sees!

Studerer du i utlandet, eller planlegger du å dra ut? Her er en liste over noen av arrangementene som skjer i regi av ANSA i ukene og månedene som kommer!

One thought on “Gjesteinnlegg: Selfiestick på #Sommerseminar

Comments are closed.