ANSA Alumni: Ny ledelse

ANSA Alumni valgte på sitt årsmøte i slutten av august Martine Cecilie Vik til ny leder, og med seg har hun et topplag av nye og sittende styremedlemmer og vararepresentanter som skal tilby medlemmene våre interessante, relevante og gode arrangementer det neste året.

Årsmøtet ble avholdt i lokalene til Danske Bank, som er en viktig samarbeidspartner for ANSA Alumni. Kvelden startet med faglig innspill fra rekrutterer Haavard Klemetsen fra Adecco, som kom med gode råd om nettverksbygging.

Etter selve møtet var det valg, og det nye styret som nå er på plass er allerede godt i gang med aktiviteter. Martine Cecilie Vik tok over ledervervet og stafettpinnen etter Jan Mykleset som har styrt de siste to årene. Den nye lederen setter stor pris på tilliten og gleder seg til mye gøy fremover.

Jeg ser fram til å lede og revitalisere Alumni sammen med et meget engasjert og kompetent styre, sier Martine Cecilie Vik.

Vi satser tungt på faglig sterke arrangementer, på videreføringen av mentorprogrammet, fortsatt samarbeid med våre partnere og sponsorer, samt det gode arbeidet organisasjonen har lagt ned de siste årene. Alumni er en viktig nettverksarena for hjemkomne norske utenlandsstudenter som sitter med en unik global kompetanse, språkmakt og kulturell innsikt. Kompetanse som er gull verdt og høyst interessant for det norske næringslivet.

Foto Hege Tollerud
Fra venstre: Tor J. Bergbye, Hege Tollerud, Nils Wiiburg, Henrik Dale, Martine Cecilie Vik, Daniel B. Enzinger, Anders Brudevoll, Peter Stray-Røding, Fredrik Hoel, Iris Kvaestad, Erik Hagen og Nadja Turunen.


Nærmer det seg slutten på studiene?

ANSA Alumni er et nettverk med masse flotte arrangementer, sosialt og faglig, og et fint sted å opprettholde ANSA-ånden også etter studiene. Kom og bli kjent med en bra gjeng folk som alle har samme bakgrunn i form av utenlandsstudiene, enten det er nylig eller for mange år siden. Hos oss er alle velkomne!

ANSA Alumni tilbyr et eget mentorprogram for dere som kommer hjem snart eller akkurat har gjort det. Oppstart er i forbindelse med ANSAs Karrieredag i desember, og i 2015/2016 kjører vi opplegget for tredje gang, etter positive erfaringer fra foregående år. Vi legger opp til 4-5 grupper med ulike fagretninger, som finans, kommunikasjon, IT. Enten du lurer på hvilken retning du bør søke jobber i, hvor du finner de rette kontaktene eller bare trenger generell intro til det norske næringslivet prøver mentorene – som selv er tidligere utenlandsstudenter – å bistå med alt de kan.

Styret i ANSA Alumni valgt 25. august 2015:

Leder: Martine Cecilie Vik
Økonomiansvarlig: Anders K Brudevoll

Styremedlemmer:
Erik Hagen
Fredrik Nilsen
Iris Kvaestad
Peter Stray-Røding
Tor Bergbye

Vara:
Daniel B Enzinger
Fredrik Hoel
Hege Tollerud
Henrik Dale
Nadja Turunen
Nils Wilburg