ANSA Spania vil ha DEG til å stille til valg!!

Av Monica Beeder, Landsleder ANSA Spania

Om to og en halv uke er det klart for ANSA Spanias landsmøte i Barcelona  helgen 25-27. september. Nå skal jeg gi deg noen grunner for hvorfor nettopp du burde bli med i styret til ANSA Spania.

Det er utrolig gøy

koselig kveld ute i Valencia, årstur Spania

Først og fremst er det utrolig kjekt å være med i ANSA fordi det er et veldig bra miljø. Det er gøy å være med på arrangementene, men det er også gøy å være med å arrangere og bestemme hva man vil jobbe med. I tillegg til at det er veldig givende å delta på eventer man selv har vært med å planlegge, og se at de blir vellykket.

Du lærer mye

Det kreves litt ekstra å skulle arrangere eventer i et annet land, spesielt når man ikke har kommet seg helt inn i språket og kulturen enda. Men det er ikke på noen som helst måte umulig, det gir bare en litt brattere læringskurve(!). I tillegg så er jo dette heldigvis Spania, så folk er «tranquilo», det er ikke noe stress å få ordnet i stand ting, selv om man er sent ute, og ting pleier alltid å ordne seg hvis man har noe man vil gjøre eller arrangere.

Møte mange hyggelige mennesker

ANSA Spania 17. mai 2015, placa Catalunia

Når du er med i styret får man muligheter til å bli kjent med mange hyggelige mennesker, både av norske studenter i Spania, norske studenter som studerer i andre land, ANSA sentralt, studentprester, ambassadører og mange flere.

Reise

Når man sitter i styret planlegger man, og deltar man på arrangement i hele Spania, og sitter man i styret får man reisen dekket. I året som var, var jeg med på blant annet med på Kick-Off, små samlinger og 17. mai i Barcelona, julebord i Madrid, årstur til Valencia og holdt foredrag i Alicante.

Sightseeing tour

ANSA sentralt

Når man sitter i styret får man også bli med på flere arrangement med styrene fra alle ANSA-landene rundt omkring i verden. Det er blant annet lederdag, julebord, sommerseminar, generalforsamling og bankett.

Flyboard

I april arrangerte vi årstur til Valencia der vi blant annet sto på flyboard (sånne greier du fester på beina slik at du flyr opp fra vannet), og det var sykt kult. Nå kan du være med å bestemme hva ANSA Spania skal gjøre det neste året som kommer. Allerede helgen etter landsmøte skal det være Kick-Off i Milano sammen med ANSA Sveits, Frankrike, Østerrike og Italia, etter dette står dere fritt til å gjøre det dere synes er kulest.

Flyboarding ANSA Spania

På landsmøte skal velges:

Landsleder

Økonomiansvarlig

Informasjons- og webansvarlig

Arrangement ansvarlig

Styret ANSA Spania 2014-15

Landstyret 2014-2015: fra venstre Per Kristian Haakenstad, Eirik Frisvold. Monica Beeder og Nathalie Haarberg

Lykke til!

Bilder privat