ANSA Ungarn: Bystyresamling 2015

Wow-Budapest-May-Ronald-Papp
Helgen startet fredag 2. oktober med middag på Iguana. Det møtte deltagere fra alle Ungarns 4 byer; Budapest, Pécs, Debrecen og Szeged. Landsstyret var tilstede og vi hadde storfint besøk fra vår fantastiske hovedstyrerepresentant, Axel. Det ble god stemning med deilig meksikansk mat og nye fjes ble satt et navn på. I tro tradisjon måtte selvfølgelig Axel også oppleve ungarsk Unicum – som absolutt falt i smak(?)!

Lørdag morgen samlet vi oss på Semmelweis, det medisinske universitetet i Budapest. Det var totalt 16 stk småtrøtte studenter, men med sterk ansaånd! Møtet ble åpnet av Fahed, nestleder og ansvarlig for helgen. Axel fortalte oss om organisasjonen sentralt, ANSAs mange ansikter og prosjekter. Beredskapsplan ble presentert av landsleder Anneli med ekstra fokus på sikkerhet under eventer arrangert av ANSA. Det ble bestilt pizza til lunsj.

Det ble gjennomgått arbeidsprogram, retningslinjer, ANSAnett, medlemsdatabasen, økonomi og masse annet herlig 10472044_921002994614108_1566658478_nANSA-stuff! Alle bystyrene fikk sagt sitt og det ble diskutert ulike problemstillinger de 4 byene har møtt på i tiden som har gått. Byene presenterte sine styrer og presenterte sine foregående arrangementer og fremtidsplaner. Idémyldring og erfaringsutveksling preget mye av dagen og etter samlingens slutt klokken 4 gikk vi derfra med nye idéer og engasjement!

Etter møtet var tiden til egen disposisjon, som ble brukt sightseeing, shopping eller bare avslapping. Klokken 7 braket det løs med beerbike. For de som ikke er kjente med konseptet, så var det, i sin enkleste form, en liten bar med pedaler, hvor vi kollektivt måtte sykle hele baren rundt omkring Hero square. Vi dundret gjennom gatene med norske sanger på spillelista (inkludert Robin og Bugge!), og en del oppgitte bilister bak oss hørte selvfølgelig til.

Heroes square

Omsider kom vi oss til La Pampa hvor middagen for dagen var satt – en utrolig fin biffrestaurant et par metrostopp unna. Det var utrolig god stemning og kjempebra mat. Det ble mye ANSA snakk og annet sosialt moro. Senere dro vi så samlet som det lot seg gjøre og hadde en utrolig bra kveld!

Vi vil takke for en utrolig bra helg med alle ildsjeler engasjert i ANSA i Ungarn. Det er bra å høre hvordan ting foregår i de ulike byene og vi har utrolig masse å vinne på god erfaringsutveksling. For ikke å snakke om at det er innmari hyggelig å samles alle sammen! Så vil videre samarbeid og engasjement: egészségedre!

Nå til helgen, 24.oktober arrangerer ANSA Ungarn konsert med ROBIN OG BUGGE i Budapest! Så ikke vær Overlegen eller Elak, bli med oss i ANSA og sett Verdensrekord for norsk awesomeness i Ungarn med disse råe gutta fra Fedrelandet! Sjekk ut event på facebook her og sikre deg din billett i dag!

ANSA-love fra Anneli og Fahed <3

Følg ANSA Ungarn på instagram og facebook!

12170280_10156132056610133_1363400880_n