Supert landstreff i Barcelona

Fredagskveld var det bukket for første sammenkomst for ANSA-medlemmene. Folk hadde tatt turen fra Valencia, Madrid og selvsagt stor oppslutning blandt medlemmene i Barcelona. Vi skulle møtes på ________ 22.00 og etter hvert som klokken slo 22-22.30 var vi alle mann alle, og vi satte marsj mot en heldig restaurant, som kunne forvente seg en stor gruppe sultne og tørste nordmenn! og etter langt om lenge og lengre en langt, fant vi en restaurant. Hvor servitøren klarte å få stablet sammen bord plass til alle, på en ellers veldig full restaurant. Etter at vi i en stund hadde pratet om løst å fast, fortært god mat og drikke, ble det samstemt avgjørelse om å bevege oss videre til leiligheten til informasjonsansvarlige. Hvor det ble høy Norge faktor på anlegget med norske slagere og allsang. Alt i alt var hele gruppen enig om at dette var en veldig vellykket kveld, og man tilegnet seg nye kameratskap.

Lørdag morgen stilte et mer eller mindre mannsterkt landsmøte til akt. Nye fjes fikk et innblikk i ANSA Spania sitt arbeid og en gjennomgang av året som var. Avtroppende landsleder Monica Beder ga et bredt og godt bilde, mens stamkundene slang på en utfyllende kommentar her og der. Samtidig som deltakerne konsumerte store mengder spansk skinke gikk avtroppende økonomisjef Eirik Frisvold gjennom larsarholm95@gmail.com 2015/2016, et budsjett som ble vedtatt av årsmøtet. Deretter kom øyeblikket alle hadde ventet på. Det var dukket for valg. I sammenligning med den Katalanske folkeavstemningen for uavhengighet som ble arrangert samme helg gikk ANSAs valg helt etter forskriftene. Kandidatene presenterte seg selv og årsmøtets deltakerne brukte sin stemmerett. Etter en knallhard utvelgelsesprosess valgte et samstemt landsmøte inn et høyst kompetent nytt ANSA-styre for året 2015/2016. Gratulerer til nestleder Annichen Larsen arrangement ansvarlig Solveig Amanda Ringstad, informasjonsansvarlig Knut Forreløkken, økonomiansvarlig Lars Berntzen og landsleder Eirik Frisvold.

12067962_10153535176130837_1223770721_n

Lørdag kveld etter landsmøtet var holdt og styre valgt, var det duket for middag på restaurant hvor bordplass var reservert, og det var klart for seiersmåltid for alle mann. Det ble bestilt alt ifra lokale spesialiteter til klassikere som biff. Og det var tydelig at alle medlemmene var veldig fornøyd med både mat og selskap. Og i samband med den Katalanske folkeavstemningen var det også mange events rundt omkring i Barcelonas gater. Når det ble overhørt at det var mange mini konserter langs ved stranden, var gjengen solgt og vi satte marsj i retning mot stranden! Det skulle vise seg å være konserter i alle mulige sjangere, og tettpakket med livsnytende spanjoler. Etter å ha lyttet og vandret gjennom konsertene, endte kvelden på en av Barcelonas største klubber. Med en god blanding av festligheter og faglige innslag var landstreffet i Barcelona en suksess.