ANSA UK: KICK-OFF 2015 I LEICESTER!

ANSA UKs KICK OFF 2015 gikk av stabelen i Leicester den tredje helga i oktober. Her møttes 40 deltakere fra nært og fjernt i Storbritannia for en innholdsrik helg. Hele ni lokallag var representert, og arrangementet ble en stor suksess!      

blogg22blogg5Fredag ettermiddag sjekket 40 deltakere inn på hotell i Leicester, en by som ligger sentralt i UK. Blant deltagerne var også politisk rådgiver Øystein fra ANSA sentralt og studentprest Ingrid Ims. Etter en sosial pubkveld på fredag, var det klart for organisasjonskurs på første halvdel av lørdag.                           På programmet stod alt fra informasjon om ANSA UK til innlegg fra HS-rep. Renée, og også et interessant foredrag om ANSAs politikk fra Øystein. I tillegg ble det Bamsemumsquiz i regi av landsleder Øyvind, hvor bamsemumsen bokstavelig talt fløy veggimellom! Fra gøyalt til mer alvor; vi fikk også mye nyttig informasjon og læring om beredskap i form av to case-oppgaver fra vår kjære studentprest Ingrid Ims. Hun snakket videre om det viktige beredskapssamarbeidet mellom ANSA og Sjømannskirken, noe som fungerer fantastisk godt. ANSA UKs kommende arrangementer; Karrieredagen i London i november, GAUK og Landsmøtet i 2016 ble selvfølgelig også presentert – for datoer se http://www.ansa.no/Arrangementer/UK/

blogg1

Etter at kursdelen var over, var det tid for ANSA UKs tradisjonsrike rebusløp. Her skulle Leicester utforskes gjennom 11 oppgaver innenfor temaer som for sport og historie. Rebusløpet sørget for at deltakerne fikk sett alt det Leicester hadde å by på, samtidig som de fikk mulighet til å bli godt kjent med deltakerne på lagene sine. Underveis i løpet fikk lagene en oppgave hvor de skulle veksle fra seg en brokkoli til en gjenstand med høyere verdi. I år resulterte dette til slutt i et uåpnet speil fra IKEA, en heftig «sitronkuttemaskin», truser, toalettveske og ikke minst en egen beatbox-sample – spesielt laget for ANSA. Veldig imponerende!

blogg3

Kronen på verket var bankettmiddag på lørdagskvelden. Her møtte deltagerne opp i finstasen og fikk underholdning i form av taler, premieutdeling og selvfølgelig ANSA-sanger. Spesielt gøy var det å se ferske ANSA-medlemmers reaksjon til de sagnomsuste ANSA-sangene! Etter en tre-retters middag var fortært bar det ut på byen for de som ville det.

Søndag morgen takket vi for oss, mens hotellets vaskedame bar rundt på et IKEA-speil av uvisse grunner (hysj!). ANSA UK takker for en fantastisk helg og ønsker hjertelig velkommen til neste arrangement: Karrieredagen i London den 14. november!

Skrevet av Simen A. Nefstad Grinden, infoansvarlig ANSA UK & arrangør Kick-Off

blogg7 blogg8 blogg4