ANSA USA: Høstseminar i Houston

ANSA USA ønsket rundt 40 ivrige studenter til Høstseminar 9.-11. oktober i Houston, Texas! Helgen bestod av alt fra skilpadde-løp, og bedriftspresentasjoner, til linedance. Hele helgen var en fantastisk opplevelse, med nydelig syden-vær, sentralt hotell og ikke minst et utrolig hyggelig samarbeid med generalkonsulatet!

Fellesbilde Høstseminar 2015

Cowboy-hatter

Torsdag 8. oktober dro vi i styret, sammen med studentprest Elisa Stokka, til Sjømannskirken som lå like utenfor Houston sentrum. Vi ankom en fantastisk stor tomt med basseng, fotballbane og lekeplass, samt noen utrolig hyggelig ansatte. Smilen ble ikke mindre etter gode samtaler og nydelige vafler med syltetøy og rømme. Senere tok vi turen videre til Generalkonsulatet for å gjøre alt klart til karrieredagen som skulle holdes fredag 9. oktober. Vi kom til intime lokaler, et skreddersydd og profesjonelt opplegg, og noen spente ansikter som gledet seg til den store dagen. Før vår ankomst i Houston har vi hatt utrolig god kontakt med praktikantene Anna Tronstad og Ingeborg Collett som har vært til stor hjelp med planlegging før karrieredagen. Vi er utrolig takknemlig for samarbeidet og har satt stor pris på all hjelp vi har fått. Etter vårt møte på Generalkonsulatet var det på tide å ta i mot de første studentene som hadde ankommet Houston. Vi dro alle for å oppleve en lokal severdighet, nemlig skilpadde-løp (Turtle Race). Vår egen landsleder Lene Matsen fikk til og med æren av å åpne det første løpet den kvelden.

 

Besøk på sjømannskirken

Sjømannskirken

Besøk på sjømannskirken

Forbereder karrieredagen

Fredag 9. oktober var det tid for karrieredag på Generalkonsulatet. Vi fikk besøk av dyktige foredragsholdere fra DNB, National Oilwell Varco, Gard, Accenture, Innovasjon Norge, Cyviz og selvsagt Generalkonsulatet. Etter noen innholdsrike timer stilte Generalkonsulatet opp med kjempegod fingermat laget av en dansk kokk. Det var god stemning og hyggelig mingling før det var tid for å sjekke ut utelivet i byen.

Karrieredag 2015

Karrieredagen 2015

Generalkonsulatet

Organisasjonskurs

Lørdag 10. oktober satte vi i gang dagen med organisasjonskurs, foredrag av Elisa og et utrolig spennende valg av ny informasjonsansvarlig. Det var tre ivrige studenter som ønsket å stille som ny informasjonsansvarlig og vi gratulerer Mats Rime Haugen med seieren etter et nervepirrende valg. Vi presenterte også hvor Winter Games 2016 skal bli arrangert, nemlig i Park City i Utah! Det kommer til å bli en helt fantastisk opplevelse for alle som deltar! Etter at organisasjonskurset var ferdig fikk alle noen timer fritid. Det ble brukt til shopping, sightseeing, tur til sjømannskirken, og noen tok seg til og med turen til skytebanen, inkludert Hege Kvam! Senere på kvelden ble det felles middag i god meksikansk stil før turen gikk videre til et utested kalt ”Rebels Honky Tonk” med linedance og mekanisk okse. Til og med vår kjære studentprest var sporty og prøvde seg på den mekaniske oksen! Vi var mektig imponerte!

Sjømannskirken i Houston

Sjømannskirken i Houston

Høstseminar 2015

Høstseminar 2015

Høstseminar 2015

Søndag 11. oktober var tiden inne for å dra hjem for de fleste. De som hadde verv i et lokallag fikk tilbudet om å bli med på en brunch med styret. Det ble et hyggelig måltid hvor vi kunne få prate litt før alle dro hver til sitt. Da alt av opplegget for helgen var over leide vi i styret oss bil og kjørte ned til Galveston for å få en skikkelig avslappet avslutning på oppholdet. Været var nydelig og utrolig varmt slik som det hadde vært igjennom hele helgen! Vi må si at det var en utrolig vellykket helg og vi vil gjerne takke alle som kom! Vi har storkost oss og det var virkelig gøy å arrangere et så bra arrangement for dere som deltok!