ANSA Tyskland: Styremøte i Praha

I helgen hadde ANSA Tyskland sitt første fysiske styremøte for perioden 2015/2016. Alle i landsstyret studerer i ulike byer, og vi hadde derfor tatt turen fra henholdsvis Oslo (Vemund – redaktør), Hamburg (Katinka – landsleder), Göttingen (Kristina – KP-ansvarlig) og Leipzig (Kari – økonomiansvarlig). Webansvarlig, Johanna, kunne dessverre ikke være med oss denne helgen! Heldigvis ser vi både henne, og mange andre pene ANSA ansikt allerede førstkommende fredag på ansa-kurset vårt i Leipzig.

Fredagen ble brukt på sightseeing i byen, spise en litt bedre middag og bare kose seg i hverandres selskap. Vår eneste kunnskap til Praha var Vemund som hadde vært der som 9åring, og vi fikk fort erfare at det å stole på hva du enda husker etter 15 år gjerne ikke var den beste ideen. Vi byttet derfor ut kunnskapene fra Vemund til de som kan byen aller best, nemlig ANSA Praha! Etter mange gode tips av de, fikk vi en minnerik kveld.

Skjermbilde 2015-11-10 18.02.49
Sightseeing i gamlebyen.

 

Lørdagen startet tidligt med en bedre frokost før det var styremøte. Da vi alle var fysisk tilstede og ikke kun snakket på skype ble det vanskelig å ta seg en pause for å lese VG eller slumre litt i bakgrunnen. Katinka tok også på seg strengestemmen, og alle måtte med ujevne mellomrom bevise at de hadde hørt etter. Vi fikk laget mange gode planer (synes vi hvertfall selv) for fremtiden til ANSA Tyskland, så nå står det bare på gjennomføringen.

Skjermbilde 2015-11-10 18.04.21
Viktig å ta litt selfies mellom all jobbingen.
Bilde 07.11.2015, 1.18.07 p.m.
Hele gjengen samlet!

 

Lørdagskveld var vi så heldig å bli invitert med på ANSA Praha sin pubquiz. Vi følte selv at vi gjorde en utrolig bra jobb, men vi måtte tilslutt se oss slått av medisinstudentene. Etter en fantastisk quiz, og litt godt i glasset, ble plassen omgjort til 80/90-talls fest, noe som gledet sangstemmene i styret. Vi sang (les skrek) med på alle sanger, og danset som vi aldri har gjort før. Det var derfor en sliten gjeng som måtte ta farvel med hverandre søndags formiddag. Heldigvis ses vi igjen om bare en liten uke!

Vi vil veldig gjerne takke ANSA Praha for en fantastisk pubquiz, og ikke minst hvor velkomne vi følte oss! Tusen takk for at vi fikk lov til å være med. Vi koste oss masse, og  kommer på besøk igjen før dere vet ordet av det.

Hilsen Katinka og resten av landsstyret.