Nytt år, nye muligheter!

ANSA veterinær logo

Da er det nye ANSA Veterinær-styret i full gang med planleggingen, og vi ser fram til et nytt og spennende år!
I år er håpet å få en enda mer aktiv blogg, der alle studentene kan bidra med historier, erfaringer eller bare noen bilder fra for eksempel dagens farmtrip.
Har du lyst til å bidra med et lite innlegg til bloggen er det bare å sende inn til ansaveterinaer@gmail.com

Årets styre:

Leder – Hanne Aakerholm
Hanne er oppvokst på en gård i Orkdal, og har stor lidenskap for gårdsdrift i tillegg til smådyr. I feriene jobber hun på Heimdal dyreklinikk, samtidig som hun har jobbet frivillig med gatehunder i Nepal. Hun studerer femte året veterinær i Kosice, Slovakia, og startet studiet først i Bodø. Hanne har vært med i ANSAvet to år tidligere som styremedlem og nestleder.

Hanne Aakerholm - Leder

Nestleder – Veronica Eide

Veronica studerer femte året ved University of Veterinary Medicine and Pharmacy i Kosice, Slovakia, og begynte studiet i Bodø. Hun har stor interesse for hest, og har selv konkurrert aktivt i sprangridning. Veronica har tidligere vært med som webansvarlig i ANSAvet.

Veronica Eide - Nestleder 

Økonomiansvarlig – Luke Kristian Eggins

Luke studerer andre året ved Szent István University i Budapest. Favorittdyret er honninggrevling og hund, og hjemme i Norge har han selv tre hunder. Luke ser for seg å jobbe innenfor smådyrspraksis. Luke var økonomiansvarlig i ANSAvet også i fjor.

Luke Eggins - Økonomi

Webansvarlig – Mia Schjelderup Himle

Mia studerer tredje året ved Szent István University i Budapest. I alle år har hest vært den store interessen, og etter studiet ønsker hun å spesialisere seg i odontologi på nettopp hest. Mia er oppvokst i Stavanger, og brenner for dyrevelferd og vegetarianisme.

IMG_6418

Styremedlem – Martin Thormodsen Rein

Martin studerer fjerde året veterinær i Brno, Tsjekkia, og kommer fra måkebyen Haugesund. Ser en bort ifra måker som angriper innbyggerne, har Martin gjort seg godt bekjent med de fleste tobeinte og firbeinte vesener i Haugesund. Selv har han en Shetland Sheepdog, og om sommeren har han jobbet som avløser.

Martin Rein - styremedl.

Styremedlem – Vårin Molvik Utkilen

Vårin er oppvokst i Bergen, men har senere flyttet ut til Leknes i Nord-Hordaland. Hun har alltid hatt en stor lidenskap for dyr, og har blant annet jobbet i en travstall i mange år. Ellers går fritiden også til hennes andre lidenskap, fallskjermhopping. Vårin studerer for øyeblikket andre året veterinær i Bristol, England.

Vårin Utkilen - styremedl.

Styremedlem – Anne-Marte Grotle Røys

Anne-Marte er oppvokst rundt dyr og bestemte seg i tidlig alder for å bli veterinær. Hun følger i dag drømmen sin, og studerer i Budapest ved Szent István University. Ved siden av skolen liker hun å spille fotball, og gå på turer med adoptivhunden sin, Tod. Etter studiene ønsker hun å jobbe med både små og store dyr.

Anne-Marte Røys - styremedl.

Styremedlem – Fay Løvold

Fay er født og oppvokst i Bodø. Hun har et stort hjerte for dyr, og har drevet aktivt med både hest, hund og gnagere. I 2011 startet hun veterinærstudiet i Bodø, og nå studerer hun 5. året i Kosice, Slovakia.

Fay Løvold - styremedl.

Vi i styret ønsker alle lykke til med prøver og eksamener, og håper dere vil fortsette å følge oss på facebook og på bloggen!

IMG_6151

– Hanne, Leder ANSAvet