Sett av datoen for ANSA Asia Convention 2016!

cover

Er du klar for å ta Hong Kong med storm og bli med på et av ANSAs største arrangementer på verdensbasis?

ANSA-landene i Asia ønsker ANSA-medlemmer fra hele verden velkommen til fantastiske Hong Kong for det som blir vårt sjette ANSA Asia Convention!

Torsdag 25. Februar 2016 braker det løs, og i kjent ANSA-stil kan vi garantere topp stemning på det som har blitt en årlig ANSA tradisjon! ANSA Asia Convention (AAC) ble arrangert første gang i 2011, og jobber for å bidra til utviklingen av norsk tilstedeværelse i Asia og informere om hvilke muligheter som finnes her, samt for å samle studenter for nettverksbygging.

Gled deg til fantastiske foredragsholdere og masse ny kunnskap om næringslivet i Kina og Asia, samt nettverksbygging og nye venner, og selvfølgelig nok av muligheter til å oppleve det beste verdensmetropolen Hong Kong har å by på (husk kamera)!

Mer informasjon og Facebook-arrangement:
https://www.facebook.com/events/143843012647157/

Billetter fås kjøpt på:
http://www.billettservice.no/event/ansa-asia-convention-25-28022016-billetter/482291

Med vennlig hilsen,

Lisa Marie Hillestad
Informasjonsansvarlig ANSA Kina 2015-2016