ANSAåret 2015

I skrivende stund er det ikke lenge til et helt nytt år. Julehygge med mat og presanger er bak oss, og vi i Ansa Veterinær retter snart fokus på året som kommer. I den anledning vil vi oppsummere året som har vært!

 

2015 var et hendelsesrikt år for oss alle, også for oss i styret! Da var det fagseminaret som ble holdt i oktober som var i fokus, og et helt annet styre som organiserte ting. Vi hadde en fantastisk leder, Tine, en veterinærstudent i Budapest som virkelig dro på lasset for å få dette til! Vi hadde dyktige styremedlemmer som studerte i flere land. Så hadde man de som ble med videre, altså vår nye leder Hanne, nestleder Veronica, og meg som økonomiansvarlig. Vi hadde et tett samarbeid i lang tid før fagseminaret, for å få dette best mulig til!

ANSA styret 14
ANSAveterinær styret 14-15′

 

Etter utallige Skype-møter, togturer for noen, og mange notifications fra ANSA gruppen, var det endelig showtime, og ANSA fagseminaret 2015 var i gang. Dyktige foredragsholdere gjorde en fantastisk innsats, og ga oss som så på en flott innsikt i deres respektive felt innen veterinærmedisin. Vi hadde en kanonbra middag på lørdagen på la Pampa, en restaurant i Budapest, som etterfulgte med en kjekk kveld på et annet utested i byen. Vi tror og håper at alle som kom ble like fornøyde med helgen som vi ble!

Fagseminar

Fagseminar1

 

Etter helgen satt vi igjen med et helt nytt styre, der man ser både nye og kjente fjes. Vår nye leder Hanne, og nestleder Veronica har satt oss andre i full sving med å planlegge neste års fagseminar, som vi håper blir like bra, om ikke bedre enn det forrige! Vår nye webansvarlig Mia, har vært flittig med å holde styr på facebook siden vår, bloggen vår og den helt nye Instagram kontoen vår. Våre styremedlemmer, Vårin, Anne-Marte, Martin og Fay har vært veldig aktive, og kommer med flotte nye innspill og ideer på hvordan vi kan få ANSA veterinær 2016 til å bli en stor suksess! I år representeres ANSA veterinær av hele fire land, da Vårin studerer i Storbritannia, noe vi syns er utrolig bra.

Ansavet styre 15-16
ANSAveterinær styret 15-16′

 

Vi har store planer for året som kommer, og jeg vil nødig ”spoile” alle eventuelle nye ting som kommer fra ANSA veterinær!

 

Vi håper at alle har hatt en strålende jul, og ønsker alle et riktig godt nytt år! Vi gleder oss til 2016!

 

-Luke Kristian Eggins, Økonomiansvarlig