ANSA Latvia: en liten hilsen

julebord

Hei og godt nyttår fra oss i ANSA Latvia! Det begynner kanskje å bli litt for sent for den frasen, men for oss midt i eksamensperioden står tiden nærmest stille og det var som i går at vi var hjemme i Norge på ferie. For noen var det kanskje i går? 🙂

Vi ser tilbake på et bra 2015, og deler gjerne noen bilder fra julebordet som vi arrangerte i desember. “Jo flere jo bedre” er det noe som heter, men selv om vi er ganske så få i Latvia, har vi det veldig bra! Maskerade var temaet og hele 80 festkledde nordmenn møttes på Astor Riga Hotel. Og jammen ramlet det ikke inn en svenske senere på kvelden for en liten overraskelse!

julebord2julebord3julebord5julebord4Rohit og Marte Stine holdt “Damene og herrenes tale”

julebord6Fredrik holdt “Takk-for-maten-talen”

julebord10Rakel hadde med seg en pakke og en pakke-lek!

julebord8julebord9Prisutdeling og de heldige vinnerne.

julebord7

Og her er overraskelsen jeg nevnte: Et mannssterkt mannskor toget inn og underholdt oss med imponerende 3 sanger! Ettersom jeg har forstått, var det svensken som satt på den musikalske kunnskapen, så jeg bøyer meg i hatten for han og resten av de flotte guttene!

Ellers kan jeg melde at vinteren har kommet for fullt i Latvia – Riga! Snøen laver ned og det har vært kaldere enn kaldt den siste tiden. Perfekt vær for å sitte inne ved kakkelovnen og lese til eksamen. Snart kommer det lysere tider, og vi i ANSA Latvia gleder oss til å ønske de nye studentene som starter i februar, velkommen!
-Ingrid Nordli, 3.året, styremedlem