ANSA UK: #tb til Karrieredagen 2015

Et nytt år er i gang for fullt og vi mimrer allerede tilbake på forrige års arrangementer. Tradisjon tro gikk Karrieredagen i London av stabelen andre lørdagen i november 2015.

kd1

Karrieredagen i London samler studenter fra hele Storbritannia og bedrifter fra både Norge og utlandet for en dag fullpakket med interessante foredrag, bedriftspresentasjoner, standområde og mingling.

Norges Bank startet dagen med et foredrag om pengepolitikk og utsikter for norsk økonomi. Google lærte oss om personal branding i sitt foredrag, og Accenture fulgte opp med et interessant foredrag om digitalisering og fremtidens arbeidsmarked.

Etter foredragene var det duket for bedriftspresentasjoner. Nivået på presentasjonene var svært høyt, og bedriftene overrasket med alt fra bamsemums til Kahoot-quiz og sang. De deltakende bedriftene var: Accenture, AlphaSights, Econa, DNB, Deloitte, Google, Nordea, Norges Bank, Orkla og Veidekke.

kd4

På standområdet etterpå var det mulig for studentene å stille spørsmål og bli kjent med bedriftene.

Når kvelden nærmet seg pakket vi sammen og dro videre på pub. Det var en forrykende dag, og vi gleder oss allerede til Karrieredagen i London 2016.

kd7

Kamilla H. Risanger, Markedsansvarlig ANSA UK