Games of ANSA UK – GAUK – 2016!

GAUKbanner

GAUK – Games of ANSA UK – 2016 gikk av stabelen helgen 5. – 7. februar i UKs ‘London by sea’; nemlig praktfulle Brigthon. Byen er preget av flotte strender, barer, kaféer, musikk,  kunst, sol og kyst (you name it!). Byen er mest kjent for å være et ettertraktet feriested, med severdigheter som den populære Brighon Pier og Taj Mahal-kopien Royal Pavilion. Brighton har ca. 280.000 innbyggere og huser både University of Sussex og University of Brighton med flere norske studenter.

Hele 40 deltagere, inkludert en herlig delegasjon som satte seil fra ANSA Irland, stod på deltagerlisten. Alt lå dermed til rette for en knakende GAUK-helg. Fredagen bestod av innsjekk på hotellet Royal Albion Hotel  i sine flotte omgivelser ved stranden. Deretter var det klart for en hyggelig sammenkomst i kjent britisk tradisjon; ute på pub for litt mat og drikke!

 

Lørdagsmorgen, etter en solid frokost, samlet vi oss i et romslig lokale på hotellet for en ordentlig velkomst og en liten icebreaker-lek før konkurransene virkelig satte i gang. Deltagerne ble deretter delt inn i forskjellige lag. Etter nærmere tre gode timer inne med lek og iherdig innsats, i diverse øvelser, fikk deltagerne en liten pause for påfyll av ‘drivstoff’ i form av mat. I siste dele fikk hvert lag utdelt et kart over geografiske poster fordelt rund i Brighton som skulle besøkes. På postene ble det delegert forskjellige oppgaver av landsstyret som skulle løses for innhenting av poeng. På kvelden var det duket for bankettmiddag samt premieutdeling, noe som endte i kjent ANSA-ånd; knallgod stemning og selvfølgelig ANSA-sanger sunget av full røst!

I år er ANSA 60 år (ekstra stor stas å vinne?) og vinnerlaget vil bli skrevet ned i historiebøkene og lagt ned i arkivet. Det var til slutt lag ‘Pusher 60’ som trakk det lengste strået og stakk av med seieren. De ble premiert med inngraverte medaljer og undertegnet diplom. Årets MVP – Most Valuable Player – gikk til Magnus Heltne fra ANSA Irland som fikk utdelt en krone og medalje for sin supre innsats.

Vi takker alle deltakere for en heidundranes innsats og et engasjement uten sidestykke. En stor takk går også til våre kjære naboer, ANSA Irland med sin delegasjon, ANSA Brighton for sitt vertskap og våre to gjester Renee fra Hovestyret og studentprest Ingrid Ims fra Sjømannskirken i London! Vi sees igjen neste år!

PS: Sjekk hashtaggene #GAUK16, #ANSAUK og #ANSA60 for flere bilder fra helgen!

Kjetil Laupsa Steine,
GAUK-ansvarlig & Styremedlem i ANSA UK 2015-2016