ANSA Latvia landsmøte 2016

27. februar arrangerte ANSA Latvia sitt 6. landsmøte. Det var ikke så mange som deltok, men vi ble enige om at det er ikke antallet som teller, men engasjementet! Vi diskuterte statutter og arbeidsprogram, regnskap og budsjett, og fikk pizza til lunsj. Vi var også så heldig at vår kjære hovedstyrerepresentant Inge deltok som dagens ordstyrer.

 

Dagens største hendelse var nok valget av nytt landsstyre. Det ble hete kamper, med valg mellom flere personer på nesten hver plass i styret. Spennende ble det, og følgende var så heldige å få bli med på seilaset:

 

Landsleder: Eirin Holan

Nestleder: Kristin Stuberg

Økonomiansvarlig: Bjørn-Petter Johannessen

Arrangementsansvarlige: Cathrine Hestenes og Marit Bjørkum Gjerde

Web- og informasjonsansvarlig: Rasmus Humlevik

Styremedlemmer: Rakel Sterten og Anders Arntzen

 

Det nye styret er allerede i gang med sine oppgaver, og gleder seg masse til tiden fremover! Dette blir gøy, og en reise vi sent vil glemme.

 

Med dette ønsker vi alle en god påske!

 

IMG_2526.JPG