DNV-S Fagseminar 2016

Helgen 5.-6. mars holdt DNV-S fagseminar i Kosice, Slovakia. Da var det klart at vi i Ansa veterinær måtte få dette med oss! Fredagen 5. mars tok vi som ikke bor i Kosice, beina fatt og reiste fra våre respektive studiesteder. Da vi kom fram ble vi møtt av Hanne, Veronica og Fay fra styret vårt, og gikk da videre til et hyggelig lag sammen med hovedstyret i DNV-S.

 

Lørdagen startet fagseminaret, og vi fikk høre masse flotte foredrag fra dyktige veterinærer og andre forelesere. Temaet for dette fagseminaret var “The Locomotor System”, altså, det faglige innholdet var fokusert på ledd, bein og muskler. Etter en slik dag vil man sitte igjen med masse nyttig kunnskap om disse temaene, enten om man er første, andre, eller til og med nært utdanningens slutt som femteklassing! Fagseminar er noe alle bør få med seg, uansett om foredragene omhandler ren faglig info, eller om det er rettet mot mer praktiske deler av arbeidslivet som veterinær.


Etter en hyggelig middag på lørdagskvelden, hvor vi også fikk se et utrolig morsomt innslag av en norsk komiker, var det videre til nok en hyggelig stund på et lokalt utested.

Søndagen var ikke mindre lærerikt enn lørdagen, derimot med et litt mer slitent publikum, men det var verdt det!

Etter foredrags slutt ble det en tur til Veterinær Universitetet i Kosice, slik at vi som studerer andre steder fikk sett hvordan våre medstudenter i Slovakia har det. Etter en flott helg, og en fin middag og styremøte på søndagen, var det på tide å hoppe på toget, og si farvel til Slovakia for denne gang.

Kosice blogg 5
ANSAvet-styret på omvisning på UVMP
Kosice blogg 6
Fornøyd gjeng etter en fantastisk helg i Kosice!

Fagseminar slik som dette er alltid utrolig flotte og lærerike opplevelser. Vi vil derfor takke DNV-S for et kjekt fagseminar! Vi håper også så mange som mulig vil komme til vårt eget fagseminar, arrangert av ANSA veterinær i Budapest 8-9. oktober 2016!

-Luke Eggins, styremedlem Ansa veterinær