ANSA Alumni: Er det lov å lykkes i Norge?

Pellegrino Riccardi er en av Norges absolutt beste tverrkulturelle kommunikasjonseksperter, kjent fra TEDx og utallige foredrag for sin unike innsikt i vår norske væremåte og kultur. Pellegrino Riccardi kommer ens ærend for å dele lærerik kunnskap og underholdende aha-opplevelser med ANSA Alumni. Arrangementet er åpent for alle, husk å melde dere på via EventBrite-linken.

Her får dere spot on betraktninger om hvem vi er som nordmenn og hvordan vi blir oppfattet av ikke-nordmenn. Dette blir vårens kuleste event! Etterpå går vi ned i baren, faglig påfyll og After Work i ett.

Tid: 4. april, 17:00-19:00
Sted: Kulturhuset, 2 etasje, Youngstorget 3, Oslo

Påmelding via EventBrite!

Påskehilsen fra ANSA Alumni,
bli med i LinkedIn gruppen vår

Seize the Day