ANSA Canada: Landsmøte 2016

ANSA Canada arrangerte landsmøte i et av Nord-Amerikas flotteste skianlegg, Whistler, påskehelgen 25-27 mars. Det ble en svært vellykket helg – strålende sol, god mat og flotte folk.

IMG_1690Noen startet skieventyret allerede fredag og fikk en herlig smakebit på hva som var i vente i løpet av helgen. På ettermiddagen møttes alle til felles middag på Pizzeria Antico. Etter middagen ble deltakerne delt inn i fem ulike lag til den beryktede påskejakten. Det var flere som oppdaget nye sider av hverandre, men også seg selv, da konkurranseinstinktet til flere viste seg fra sin sterkeste side. Deltakerne måtte gjennom 10 poster hvor første post bestod av en ANSA 60års påskequiz, her lønnet det seg å ha lest den nyeste utgaven av ANSAnytt. De andre postene inkluderte fjellvettregler, miming, beredskapsscenario, løsing av gåter, team-sang og en artig post hvor lagene måtte tegne en tegning av en ku (Posten var stasjonert på Cow’s Icecream) og selge den på gaten for $1! Mellom hver av postene måtte lagene tolke eller løse en gåte for å finne ut hvor neste post befant seg. Det ble mye latter og litt opphetete diskusjoner – men en fin måte å bli kjent med både nye venner og Whistler Village!

IMG_1688Lørdag morgen var det klart for skikjøring! Drømmepåske! Vi møttes for felles lunsj på toppen av Blackcomb Mountain… Her sier nok bildene mer enn nok – absolutt nydelig!

IMG_1691IMG_1701Klokken 17:00 startet vi landsmøtet med spesialdesignet ANSA 60års-partyhatter som satt standarden for en festlig ettermiddag og kveld. Både Jakob og Hannah ga deltakerne et godt innblikk i ANSAs virke og funksjon, mens Elisa presenterte en flott beredskaps-case med overraskende og morsomme nye effekter lagt til i presentasjonen. Hun stilte selvfølgelig også opp med verdens beste vafler til slitne og sultne ANSA-medlemmer. For første gang på lenge i ANSA Canada var det konkurranse om et av vervene hvor både nestleder, Pernille og økonomiansvarlig, Hedda stilte til valg som landsleder. Etter et utrolig spennende og jevnt valg stod Pernille igjen med flertallet av stemmene. Hedda ble deretter valgt som nestleder og Henrik som økonomiansvarlig. Veldig fint at det nye landsstyret består av studenter fra både øst og vest i landet – dette lover godt for 2016-2017!

IMG_1715IMG_1718Feiring av det nye styret tok sted på Stonesedge. Stemningen var på topp og det ryktes at alle fant fram dansefoten senere på kvelden og fortsatte ut i de lange nattetimer i god ANSAånd…

IMG_1728Tusen takk for en fantastisk helg! Det var ekstra stas at Canada fikk besøk av selveste presidenten i ANSA, Jakob! En spesiell stor takk til han, Hannah og Elisa som var med oss hele helgen.

Da gjenstår det kun å ønske det nye styret lykke til! Det har vært et fabelaktig år for ANSA Canada – takk for meg!

#ANSAlove fra avtroppende landsleder,

Amanda Gran

Følg oss på:
Instagram
Facebook
Twitter