ANSA Frankrikes landsstyre!

Etter et flott landsmøte i Toulouse ble det valgt inn en fin bukett studenter til landsstyret i ANSA Frankrike. De er klare for å skape et nytt suksessfullt år for de norske studentene i Frankrike!

(Fra venstre: Alexander Thomson Friis, Ninni Stenkulla, Oddne Mikal Råheim, Alexandra Kolltuft, Syver Døving Agdestein, Guro Reinaas)

Ninni Stenkula
Landsleder
Ninni Stenkulla er sjefen over alle sjefer, 22 år gammel, fra Oslo, og går på fysikklinjen på INSA Toulouse. Ved siden av integralets mysterier er hun glad i god mat i godt selskap. Som ANSA Frankrikes nye leder har hun høye ambisjoner og skal lede resten av styret inn i en ny suksess!

Guro Reinaas
Markedsansvarlig
Guro er trønderen som blir den første til å innta rollen som markedsansvarlig i ANSA Frankrike, noe hun gjør med stor iver! Med en forkjærlighet for fransk vin og kultur pakket hun kofferten og dro fra Trøndelag. Med årskurs i fransk i baklomma befinner hun seg nå i Lyon hvor hun studerer ved Université Lyon 2.

Alexandra Kolltuft
Økonomiansvarlig
Alexandra er en gladjente fra Oslo som studerer International Business. Det sømmer seg veldig bra da hun er vår nye økonomiansvarlige! Hun er født og oppvokst i Norge sammen med sin franske far og norske mor. På tross av at hennes yndlingsrett er kjøttkaker og poteter i brun saus befinner hun seg nå i Frankrike.

Syver Døving Agdestein
Redaktør
Syver er ingeniørstudent i Toulouse, med opphav noe utenfor Norges hovedstad. Med et eget blikk for ting og situasjoner ser han verden i et annet lys. Som fr.ANSAs nye redaktør skal han gi dere et blad der dere kan få med dere alt viktig og uviktig som skjer i ANSA Frankrike, samt en god dose humor og hjerneføde til kaffen.

Alexander Friis
Nestleder
Alexander syntes ikke det var nok å bare studere fransk jus, så han studerer også angloamerikansk jus samtidig. Fasinert av å lære språk og mer om forskjellig kulturer. Hans forbilde er Harvey Spectre fra Suits, og som nestleder kommer han til å bruke alle triksene i boken for å få de beste ”dealsene” for ANSA Frankrike.

Oddne Mikal Råheim
Informasjonsansvarlig
Oddne er ansvarlig for at dere får akkurat den informasjonen dere trenger, når dere trenger den. Kommer fra en liten bydel i Bergen kalt Arna og går førsteåret på INSA Toulouse. Det ryktes at favorittsangen til Oddne er ”Sommerflørt” av Philip og Sandra Lyng men vi kan ikke bekrefte denne påstanden.