ANSA Tysklands 60. landsmøte

Helgen 29. April – 1. Mai ble ANSA Tysklands 60. landsmøte avholdt! Det var en helg fylt med nye vennskap, bursdagsfeiring, statuttendringer og ikke minst valg av nytt styre. Vi ble rekordmange påmeldte med hele 43 stk. Det vil si at nesten 20% av Tysklands medlemsmasse deltok på landsmøtet vårt. DØDSGØY!!

IMG_3103

Landsstyret og HS-Thomas ankom Berlin allerede torsdagen for å være klare til å ta imot alle tilreisende på fredag. Vi var så heldig at en gjeng på 7 stk fra Aachen kom tidlig, og vi tok derfor en liten sightseeingtur i Berlin mens vi ventet på at de andre skulle ankomme byen.

TysklandVest

Fredagskveld møttes vi på Alberts bar som var like ved hostellet. Her var stemningen på topp allerede fra første stund, og folk ble kjent på kryss og tvers av studiesteder.

Lørdag morgen klarte samtlige på magisk vis å møte opp i rett tid på hostellet til tross for at mange av kroppene nok var litt trøtte. Dette varmet landsleders hjerte!

Selve landsmøtet ble avholdt på De Nordiske Ambassader i Berlin. Vi kjørte på med statuttendringer, foredrag om ANSA, Sjømannskirken, cupcakes med ANSA-Tyskland logo og sist, men ikke minst: valg av nytt landsstyre! Det var hele 4 stk som stilte til landsleder-vervet, og spenningen var til og ta å føle på. Tilslutt ble valget klart og landsstyret 2016/17 består av:

IMG_3166

Landsleder Kari Sødal Gjestvang

Økonomiansvarlig Randi Hjartåker

Kontaktpersonansvarlig Caroline Pran

Web-ansvarlig Gyri Reiersen

Redaktør Håkon-Benedikt Harnes

 

Etter landsmøtet var det duket for 60års feiring av ANSA Tyskland og ANSA. Middagen ble avholdt med bursdagshatter, bursdagsfløyter og en egen bursdagssang til ANSA Tyskland. Etter endt middag var det felles avreise til karaokebar! Det ble mye synging gjennom hele lørdagen, og det var flere som våknet opp med god og grov whiskey-stemme dagen etterpå.

Vi i avtroppende styre vil gratulere det påtroppende styre, og vi gleder oss til å følge med på alt dere vil få til gjennom det neste året. Vi vil også takke alle som deltok på landsmøtet, og som gjorde dette til det beste landsmøtet og den beste 60års feiringen vi kunne hatt!

 

Hilsen avtroppende styre v/ Katinka, avtroppende landsleder