17. Mai i Martin, Slovakia

I god tradisjon ble nasjonaldagen feiret på skikkelig vis i Slovakia. Etter tidligere god erfaring fant feiringen sted ved det vakre utendørsmuseet Skanzen, og i samarbeid med den Norske ambassaden i Bratislava ble det nok en gang en kjempesuksess!

Et fantastisk oppmøte av studenter, både norske og andre nasjonaliteter, professorer, kjente og ukjente, gjorde feiringen til en fin markering av nasjonaldagen. På norskt vis ble det servert pølser og vafler til alle som møtte opp, og et par tradisjonsrike leker for dem som tok utfordringen, i form av bla potetløp og stylter.

Det brakte ekstra god stemning, da forsangere stemte i på nasjonalsangen over høytaleranlegget, etterfulgt av rørende ord fra representant av ambassaden, og ikke minst vår egen styreleder ved ANSA Slovakia.

Vi takker alle for en kjempeinnsats, og gleder og til neste års feiring!

 

13323886_10156974776380383_1653186849_o