Presidenten: Innspill til politikk!

De siste årene har vi i ANSA fått mange politiske gjennomslag. Førsteårsstøtten, phd-stipend og økt språkstøtte for å nevne noen. Vi har fortsatt mange viktige saker igjen, og har høyere stipendandel til bachelorstudentene og økt tilleggsstipend som hovedprioriteringer i år. Dette er viktige og langsiktige saker for oss i ANSA, men dette er også et passende tidspunkt å starte et arbeid med å utvikle nye saker. Våre saker er, og skal alltid være, for og av våre medlemmer. Det er dere som vet hvor skoen trykker.

ANSA jobber opp mot relevante politiske aktører, som Kunnskapsdepartementet, og mot byråkratiet ved f.eks Lånekassen. Nå ønsker vi innspill fra dere om hva som kunne gjort livet som utenlandsstudent enklere, hva du ser på som den største utfordringen ved å studere ute og så videre. Ingen ting er for stort eller for lite, og alt er viktig for oss!

img_9859
Foto: Yolo Events

Når vi da skal definere hva som vil være ANSAs prioriteringer i årene som kommer syntes jeg at det er nærliggende å be dere, medlemmene, om innspill. Enten du studerer i Sør-Korea, Australia, USA, UK, Ungarn eller hvor som helst så er det nettopp du, et medlem, som er ANSA! Det er dere som føler på kroppen hver eneste dag hvordan det er å studere ute. Hvor lærerikt og fantastisk det er, men også hvor vanskelig. Det er derfor dere er unikt egnet til å spille inn deres tanker til meg selv og hovedstyret i den prosessen vi nå er inne i.

Jeg har opprettet en innspillsportal her hvor dere kan sende inn alle tanker og ideer dere måtte ha om ANSAs politikk. Målet er å utvikle ny politikk som kan innlemmes i politisk arbeidsprogram 2017-2018.

Jeg ser frem til å lese alle deres gode innspill og ideer!

 

13923449_10154216460580630_46093962677139283_o
Innspillsportalen finnes her