ANSA Alumni: Nettverket for deg!

Hei, jeg heter Martine Cecilie Vik og er gjenvalgt leder for ANSA Alumni 2016-2017. Med meg på laget har jeg et engasjert styre som vil jobbe for at du som ANSA Alumni blir ivaretatt etter studiene.  Hvor enn du nå befinner deg i studieløpet er en ting helt sikkert, en gang i framtiden skal også du ut på arbeidsmarkedet og bidra til at verdensøkonomien går rundt.

Etter fire år i London med mastergrad, internship i Cartoon Network og jobb i The Economist, immigrerte jeg til Norge. Finanskrise, stort studielån, svak kronekurs og britisk lønnsnivå var ikke bærekraftig på sikt. Jeg kjenner arbeidsmarkedene i England og Norge, og har forståelse for hvor frustrerende det kan være når norske arbeidsgivere ikke kjenner til anerkjente universiteter som SOAS, eller verdsetter utenlandserfaringen din. ANSA Alumni er her for å hjelpe deg bygge opp det profesjonelle nettverket du mangler når du kommer hjem og vil utfordre norsk næringsliv til å tenke global kompetanse.

Mentorprogrammet 2016

Fra medio oktober kan du melde din interesse til ANSA Alumnis mentorprogram. Her får høyt motiverte mentees  sparre en til en med mentorer som er tidligere utenlandsstudenter med lang arbeidserfaring. Du plasseres i en gruppe med fire andre mentees med lik studiebakgrunn som du også kan dra veksler på. For å få mest mulig ut av mentorprogrammet må du være proaktiv og bruke mentoren din og mentorgruppen. Les mer om Iris erfaringer som mentee her.

Vi arrangerer tradisjon tro vårt uhøytidlige, uformelle julebord 11. november på Bar Vulkan. Her er terskelen lav for å møte og snakke med nye mennesker og årets meny er “social eating” hvor vi får flere retter til å dele rundt bordet. Alt om julebordet her. Velkommen!

Bedriftsbesøk hos Storebrand

I november blir det også bedriftsbesøk til Storebrand på Lysaker, hvor du får innsikt i hvordan de jobber med forretningsutvikling og hvilke tanker de gjør seg om fremtiden.  Det blir også mulighet til å stille spørsmål direkte til HR-direktør Tove Selnes. Dato kommer.

Hva kan Alumni være for deg? Vi er evig takknemlig for alle innspill, kommentarer og tilbakemeldinger fra dere. Dere når oss på ANSA.no/alumniFacebook og LinkedIn siden vår.

Med vennlig hilsen,
Alumnistyret

styret
Alumnistyret 2016-2017

Bli medlem i ANSA Alumni!