ANSA Japan Landsmøte 2016

Lørdag 29. oktober gikk årets landsmøte av stabelen ved den Norske Ambassade i Tokyo. 13 ANSA medlemmer inkludert styret for året 2015-2016 møtte opp, i tillegg til to representanter fra Innovasjon Norge og ANSAs hovedstyrerepresentant Karl Petter Rygh.

Nytt styre ble valgt, og tidligere nestleder Mai Masuda Gylseth tok over som landsleder. Tidligere økonomiansvarlig Jeanett Ødegård Thomsen tok over som informasjonsansvarlig, mens tidligere landsleder Catharina Hæsken Trones trappet ned og ble styremedlem/eventansvarlig. I tillegg til de tidligere medlemmene fikk styret et nytt medlem i Patrick John Woods som økonomiansvarlig.

14923852_10155413417073275_2138151232_o-1
Det nye landstyret for ANSA Japan 2016-2017. Fra venstre: Catharina Hæsken Trones (styremedlem), Jeanett Ødegård Thomsen (informasjonsansvarlig), Mai Masuda Gylseth (landsleder) og Patrick John Woods (økonomiansvarlig)

 

img_3456
Presentasjon ved nye landsleder Mai Masuda Gylseth

 

img_3483
Storfint besøk fra Hong Kong ved ANSA Hovedstyrerepresentant med ansvar for ANSA Kina, ANSA Sør-Korea og ANSA Japan Karl Petter Rygh
img_3481

Studentene følger nøye med på presentasjon av case
img_3475
Gruppe B fremfører sitt forslag om hvordan staten burde bruke penger på utenlandsstudenter i fremtiden sammen med representant fra Innovasjon Norge og tidligere landsleder Kristin Irene Makarewicz Kristensen (i midten)
Etter et vellykket landsmøte var det klart for deilig italiensk aften på Medusa i Ebisu, etterfulgt av karaoke på ekte japansk vis.
Vi i styret takker for oppmøtet, og håper å se dere alle (også dere som ikke deltok på landsmøtet) på våre neste eventer!

Jeanett Ødegård Thomsen,
Informasjonsansvarlig
ANSA Japan