Årets Halloween-feiring

Lørdag den 29 oktober inviterte ANSA Singapore til sin årlige Halloween fest. Kvelden startet kl 19 på Piedra Negra i Beach Road nær Arab Street her Singapore, et perfekt lokale for god stemning!

I år valgte vi å åpne Halloween festen vår for våre skandinaviske naboer! Flere av skolene her nede var representert, med en total på over 55 deltakende studenter både fra Norge, Sverige og Danmark.

Det ble servert velkomstdrink og Prosjektansvarlig Jenny Christina Høye startet kvelden med en kort velkomsttale før det ble servert fingermat.

Det var mange flotte kostymer blant deltakerne denne Allehelgensaften:

unnamed-3unnamed-4unnamed-2unnamed-7
unnamed-5

Etter en god pause med mingling og bra musikk, var det klart for premieutdeling og kåring av kveldens beste kvinnelige og mannlige kostyme.

Det var et herlig omfang av ulike kostymer denne kvelden, hvor vinneren av beste mannlige kostyme ble Henrik Planke Berg og Anniken Hundvik som ble vinner av beste kvinnelige kostyme:

unnamed-1

Vinneren av Instagram konkurransen ble Ida Øien; på bildet med Mikkel Bjerkely, som sammen hadde kveldens søteste par kostyme:

unnamed

Vi i styret anser Halloween eventet som svært vellykket og vil takke alle som møtte opp (både Norske, Svenske og Danske) for en super kveld!

unnamed-6
(Til venstre: Sara Eik-Andresen, Kim-Andrè Richter, Runa M. Haukli og nederst: Jenny Christina Høye)

Vi gleder oss til å møte studentene igjen på NLD den 03 november på Novotel, Clarke Quay!