ANSA UKs Kick-Off 2016

Tredje helgen i oktober kickstartet ANSA UK skoleåret med årets første arrangement, nemlig det årlige Kick-off/Organisasjonskurset. I år gikk arrangementet av stabelen i fotballbyen Manchester med over 50 deltakere fra hele 11 lokallag. Denne helgen gikk også til feiring av ANSAs 60-årsjubileum med sang, dans, bursdagshatter og ikke minst kake!  

ansa-kick-off-2016-10

I løpet av fredag ettermiddag og kveld sjekket alle gjestene inn på Townhouse Hotel Manchester, inkludert våre to gjester: hovedstyrerepresentat Thea Holland og studentprest Ingrid Ims. Fredagskvelden gikk til BrewDog hvor vi fikk mettet magen og slukket tørsten, samt fikk hilst på de andre deltakerne. Det ble en rolig kveld hvor alle fikk ladet opp til organisasjonskurs første halvdel av lørdag. Organisasjonskurset gikk gjennom alt fra ANSA som organisasjon og politikk med Thea Holland, engasjement i ANSA og ANSA UK, alle styrevervene i landsstyret, UKs arrangementer og beredskapscaser med Ingrid Ims. Hele gjengen klarte å holde energinivået oppe med god hjelp fra en fantastisk 60-årskake og bursdagssanger.

ansa-kick-off-2016-2ansa-kick-off-2016-3ansa-kick-off-2016-4ansa-kick-off-2016-7ansa-kick-off-2016-12

Etter at deltakerne hadde lært masse om ANSA stod det berømte rebusløpet for tur! I stil med bursdagsfeiringen hadde rebusen temaet ”De siste 6 tiår”. Dermed ble alle delt inn i lag på forhånd med hvert sitt tiår som utkledningstema. Dette bydde på utallige fine og morsomme kostymer. Rebusløpet foregikk rundt i byen hvor lagene måtte finne veien til ulike turistattraksjoner og monumenter for å svare på oppgaver. I tillegg måtte alle også lage en egen sang. Disse sangene egner seg dessverre ikke for publisering, men dersom du spør pent kan du nok få se talentene synge. Vi lo så vi gråt og var mektig imponerte over deltakernes innsats!

ansa-kick-off-2016-13ansa-kick-off-2016-14ansa-kick-off-2016-15ansa-kick-off-2016-16ansa-kick-off-2016-17ansa-kick-off-2016-18

Intet Kick-off er komplett uten selveste bankettmiddagen lørdag kveld. Deltakerne møtte opp i finstasen og da de fikk bursdagshatter på hodet ble antrekkene perfekte. I løpet av en tre retters middag ble det premieutdeling, taler og selvfølgelig ANSA-sanger. For mange var dette deres første møte med disse sangene, men det tok ikke lang tid før alle sto på stolene og sang for full hals. Etter en flott middag på hotellet fortsatte en stor gjeng festlighetene på utestedet Tiger Tiger. For å toppe det hele hadde vi et eget område i et såkalt ”Groovy Room” med sanger som passet perfekt til temaet ”De siste 6 tiår”.

ansa-kick-off-2016-21

Søndag morgen takket en sliten, men storfornøyd gjeng for seg og tok turen hjem til både sør, vest, øst og nord i UK. Vi i ANSA UK ønsker å takke for en flott helt i Manchester og gleder oss veldig til å se dere på både Karrieredagen i november, GAUK i februar og ikke minst Landsmøtet i mars. Vi sees!

ansa-kick-off-2016-23

Skrevet av Julie Sandhalla, informasjonsansvarlig ANSA UK & arrangør av Kick-Off