ANSA Veterinær – Fagseminar 2016

Da var nok et vellykket fagseminar over, og jeg håper alle som deltok sitter igjen med masse kunnskap, nye bekjentskaper og ikke minst en god magefølelse fra hele helgen. Vi har fått overraskende mye ros, og det setter vi utrolig stor pris på! Det er veldig gøy for oss å arrangere et fagseminar når det er så mange herlige deltagere, sponsorer og forelesere som ønsker å komme.

Fredag kveld var det middag for styret, foreleserne og sponsorene på “La Pampa Steakhouse”, deretter dro vi på “Instant” for å teste dansefoten.  Lørdag var vi alle opplagte til fagseminaret, og møtte motiverte studenter i kø for å få de beste “goodiebagene”. Forventningsfulle studenter kom fra studiesteder fra blant annet Ungarn, Tsjekkia og Slovakia. Helgen var spekket med gode foredrag og foredragsholdere, og på programmet hadde vi blant annet:

Hans Roger Selnes  – “Veterinærmedisin utenfor Norges grenser” og                                                   “En stordyrveterinærs hverdag med fokus på fødselshjelp hos ku
Kristin Paaske Anfinsen – “Endokrine pasienter: Keep it simple and enjoy the puzzle!
Bjarne O. Braastad – “Kattens kommunikasjonssignaler” og “Atferdsproblemer hos katt
Jo Oedinger Amundstad – “Røntgen i smådyrspraksis – ingen grunn til å fortvile!”
Ellen Margrethe Giving“Veterinærstudier i utlandet og livet etter” og
“Førstehjelp i hestepraksis”
Bjørn Fuglem“Smådyrspraksis – ingen grunn til panikk!” og “Kirurgi for dummies”

I tillegg hadde vi flere gode sponsorinnslag av våre sponsorer DNV, Orion Pharma, Anicura, Bayer, Vetscan og Sanimalis. Tusen takk til alle våre sponsorer, også til de som ikke kunne komme nedover – Merial, Dr. Baddaky og Akselsen agenturer.

christian-tengs-dnv
Christian Tengs fra DNV snakker om jobbsøkingsprosessen.

Vi var også å finne på snapchat og mottok mange kule snaps i løpet av helgen, om du ikke allerede har gjort det – legg oss til med “ANSAvet”!

Seminarets høydepunkt, lørdagskvelden, ble tilbragt på “Extra – Club Bar Garden” hvor vi fikk mulighet til å bli kjent med fremtidige kolleger. Det ble også en liten tegnekonkurranse hvor vi ble enda bedre kjent, og folk fant virkelig frem konkurranseinstinktet sitt! For de som ikke fikk nok på “Extra” ble festen dratt videre til “Doboz”, utestedet rett ved siden av med høy partyfaktor.

hestens-ska%cc%8al
“Hestens skål”
hans-roger-selnes
Hans Roger Selnes: “Det herre e det bæste seminaret æ har vorri på!

Flere blinkskudd og en smakebit av bildene som blir lagt ut senere:

styret-forelesere-og-sponsorer
Styret, forelesere og sponsorer

Til tross for nattens begivenheter, var det mange som klarte å komme seg opp søndagsmorgen til utlodning av norsk godteri og flotte temahefter fra DNV. Deretter valgte vi nytt styre, og overraskende mange ønsket og bli med å organisere neste års fagseminar!

nye-styret
Nye styret

Ett år med forarbeid og planlegging resulterte i en herlig helg i Budapest, og vi håper dere som deltagere sitter igjen med samme følelsen. Slike seminarer er en stor fordel for oss som er utenlandsstudenter, da vi både får vist oss frem og representert våre studiesteder, samtidig som vi får ett nettverk i Norge. Håper de som ikke hadde mulighet denne gang, ønsker å komme neste år, og vi minner også om DNV sitt fagseminar i mars (man kan aldri få nok av fagseminar). Tusen takk til alle som kom og vi gleder oss allerede til neste år!

avtroppende-styre
Avtroppende styre

Sammensetningen av årets styre har vært helt herlig og uten dere hadde det aldri blitt noe av seminaret. Veronica, Mia, Luke, Martin, Anne-Marte, Fay og Vårin – tusen takk for at dere har stått på, spesielt ved innspurten! Selv om det er vemodig å gi seg som leder, kunne jeg ikke bedt om en bedre person å gi stafettpinnen videre til.

Til Mia og det nye styret; Lykke til med planleggingen og ikke minst – ha det gøy i ANSA Veterinær!

styret-15-16

Vennlig hilsen
ANSA Veterinær 2015/2016

v/leder Hanne Aakerholm