Ny medlemsfordel for oss i ANSA Latvia

Nå i høst har vi klart å dra i land en avtale med Sporta Klubs Centrs. Medlemmer i ANSA Latvia får nå 40 % avslag på medlemsskap hos et av Rigas mest sentrale treningssentre. Det ligger i 5.etasje på kjøpesenteret Galerija Centrs. 40 % betyr at månedsprisen blir 36 EUR for ubegrenset medlemskap. Du kan altså trene når du vil i åpningstiden! En annen fordel er at du trenger ikke kjøpe mer enn én måned om gangen, OG du slipper du å fryse medlemskapet ditt over ferier osv. Er ikke dette flott da?

Er du gira på å komme i gang med treningen? Eller vil du bare bytte treningssenter å forsette dine gamle vaner?

Send en mail til landsleder.latvia@ansa.no så skriver vi deg opp på “rabattlisten” på Kolonna.

Hjemmesiden til treningssenteret finner du her: http://sports.kolonna.com Der kan du se hvilke gruppetimer de tilbyr osv.

 

sporta_klubs_centrs