Nytt år – nytt styre!

 

Da er det på tide å introdusere det nye styret i ANSA Veterinær! I år er vi medlemmer fra både Budapest, Košice og Brno – og for en flott gjeng det er! Årets fagseminar i Budapest var en knallsuksess, og vi i det nye styret har allerede begynt å planlegge neste års fagseminar. Siden i fjor har ANSA Veterinær kommet seg på både Instagram og Snapchat – så følg oss gjerne dersom du ikke allerede har gjort det (@ansaveterinaer/ ANSAvet)!
Vi ønsker også å forbli aktive på bloggen vår, og vil at nettopp dere skal kunne bidra med historier, erfaringer og innblikk i hverdagen som student. Dersom dere ønsker å bidra til ANSA Veterinær sin blogg, send oss ditt bidrag til ansaveterinaer@gmail.com.

 Årets styre:

Leder – Mia Schjelderup Himle

Mia studerer 4. året ved University of Veterinary Medicine i Budapest. I alle år har hest vært den store interessen, og etter studiet ønsker hun å spesialisere seg på hest, samt jobbe med smådyr. Mia er oppvokst i Stavanger, og har vært med i ANSAvet ett år tidligere, som webansvarlig.

mia 

Nestleder – Anne-Marte Grotle Røys

Anne-Marte går i 3. klasse ved University of Veterinary Medicine i Budapest. Hun er oppvokst på Kalvåg, en liten øy i havgapet, og har siden hun var liten sagt at hun ville bli veterinær. Det store ønsket er å kunne jobbe både med store og små dyr. Hjemme har hun en katt og her i Budapest har hun adoptivhunden sin, Tod.

mia1 

Økonomiansvarlig – Anja Kaasa

Anja går 4. året på University of Veterinary Medicine i Budapest. Hun har en stor lidenskap for hunder og ønsker å jobbe med smådyr etter endt utdanning.

mia3 

Webansvarlig – Erlend Solem

Erlend startet på veterinærstudiet i Bodø, og går nå på 4. året ved UVMP i Kosice, Slovakia. Han er 23 år, og kommer fra Mosjøen. Erlend har en stor interesse for ville dyr, og drømmen er å en dag bli villdyrsveterinær.

mia7

Styremedlem – Martine Johanne Jonassen

Martine går i 3. klasse ved University of Veterinary Medicine i Budapest. Hun ønsker å jobbe med smådyr og spesialisere seg innenfor kirurgi. Hun er svært opptatt av dyrevelferd, spesielt pelsdyrnæringen og kjøttproduksjon.

mia2 

 

Styremedlem – Maren Løvås

Maren er født og oppvokst på Hedmarken og studerer 2. året ved University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences i Brno, Tsjekkia. Hun har drevet aktivt med sprangridning, og det var der drømmen som veterinær startet. Ved siden av skolen liker hun å bruke tiden sin sammen med adoptivhunden sin, Cloe. Etter studiet ønsker hun å jobbe med store dyr og spesialisere seg innenfor hest.

mia4

 

Styremedlem – Ole Maribu

Ole er fra Stavanger og studerer 2. året ved University of Veterinary Medicine i Budapest. Hjemme i Norge har han stor interesse for friluftsliv og fuglehundsport. Etter studiet ønsker han å jobbe innenfor stordyrspraksis.

mia5 

Styremedlem – Marie Oskarsen

Marie er født og oppvokst i Fredrikstad, og bestemte seg tidlig for å bli veterinær. Hest har alltid vært hennes store interesse, og etter studiet ønsker hun å jobbe med både smådyr og hest. Marie studerer 4. året ved University of Veterinary Medicine i Budapest.

mia6 

 

 Vi i ANSA Veterinær ser frem mot et nytt og spennende år, og gleder oss til å dele det med dere! Nå er det ikke lenge til eksamensjaget er i gang for fullt, og vi ønsker dere alle, lykke til!

styret

 

 

– Mia, Leder ANSAvet