FNs internasjonale dag for frivillighet

I dag er det FNs internasjonale dag for frivillighet. I den anledning vil jeg gjerne takke alle dere fantastiske ANSAere som legger ned utallige timer med frivillig innsats hver eneste dag for den fantastiske organisasjonen vår.

Det er virkelig et privilegium å være president for en organisasjon bestående av så mange flotte frivillige. Det er dere som er ANSA. ANSA er en organisasjon som har sin livskraft fra grasrota og opp, og det er utrolig inspirerende for alle oss her på kontoret i Oslo å se den gode innsatsen som legges ned hver eneste dag. Den frivillige innsatsen i land og lokallag er uvurderlig for ANSA.

Under ser dere et knippe av våre fantastiske tillitsvalgte:

I mine reiser til ANSA-land rundt omkring i verden blir jeg stadig mer imponert, fascinert og rørt av det arbeidet som gjøres. Lokallagsledere, landsledere, informasjonansvarlige, økonomiansvarlige og så mange andre som gir time etter time av sin tid for å skape et flott studiemiljø og hverdag for sine medstudenter.

På vegne av hele ANSA vil jeg derfor takke alle dere frivillige, enten du har vært engasjert i 2 måneder eller 6 år, din innsats for ANSA og norske studenter i utlandet er uvurderlig. Det er på grunn av dere at ANSA i år kunne feire sitt sekstiende år og det er ingen liten bragd! Takk for innsatsen, jeg gleder meg til å følge med videre!