Noralumni Business Case og Bonenkai 2016

Hei alle flotte ANSA folk!

Helgen som var (9-10. desember) var det igjen duket for en av årets begivenheter, nemlig Noralumni og Innovasjon Norge ved Den norske ambassade i Tokyos julebord, eller bonenkai (忘年会) som det heter på japansk. Som vanlig var det duket for spennende presentasjoner fra representanter fra næringslivet og studenter, men i år med en liten vri.

Under årets Noralumni forsamling ble det avholdt en business case konkurranse, der japanske, norske og danske studenter kjempet om å lage den beste businessideen. Casene ble laget i samarbeid med Wilhelmsen Ships Service og Norges sjømatråd.

Domino’s Pizza ble servert av Innovasjon Norges praktikant (og tidligere ANSA Japan leder), Kristin Irene Makarewicz Kristensen.

P1030230.JPG

Etter casekonkurransen ble det taler og presentasjoner for å sparke kvelden i gang. Deretter ble vinnerne av casekonkurransen kåret. Årets vinnere hadde laget en cruisepakke ved navnet “Beauty Tours” der de fokuserte på kinesiske kvinner mellom 20-49 år og naturlige opplevelser i japans Tohoku og Hokkaido regioner. En velfortjent seier!

p1030345

Etter en lang dag med konkurranse og presentasjoner, var det endelig duket for buffet og mingling. Studenter og spennende folk fra næringslivet fikk muligheten til å lære av hverandre, og å knytte bekjentskaper og kontakter.

 

Vi kan trygt si at dette var et vellykket arrangement, og vi i ANSA Japan gleder oss allerede til neste år!

15392938_10153835039816887_5296345603854256718_o
Vi sees på ambassaden i desember 2017!

Av Jeanett Ødegård Thomsen,
Informasjonsansvarlig ANSA Japan