Rekrutteringsmiddag i Malaysia

Er du norsk student i Malaysia? Da kan du glede deg over at ivrige ANSA-sjeler har satt i gang lokalt initiativ! Vi snakket med Steph Gustav som var med å organisere rekrutteringsmiddag der denne uken:

Ettersom det er kommet nye norske studenter til Malaysia dette høstsemesteret var det utrolig hyggelig å invitere alle på vegne ANSA til en middag midt i travle dager med eksamensforberedelser. Det var for øvrig første gangen alle sammen var samlet med unntak av et par som ikke hadde anledning til å komme, men middagen ble en kjempesuksess uansett. Vi fant raskt ut at det ikke blir siste gang vi treffes.

malaysia1

Fortsatt er vi en liten gruppe med norske studenter her og det er derfor viktig at vi opprettholde aktiviteten. – Det er jo alltid like kjekt å treffe andre nordmenn i utlandet og få pratet og uttrykket seg på norsk. Neste sammenkomst med alle i regi av ANSA vil holdes like over nyttår og det ble foreslått mange forskjellige aktiviteter vi kan gjøre utover vårsemesteret; bedriftsbesøk hos norske og internasjonale bedrifter etablert i Malaysia, kulturelle aktiviteter for å få nærmere innblikk i kulturen vi omgåes i, utflukter til spennende steder utenfor Kuala Lumpur og Malaysia’s grenser, karaoke kvelder da det viste seg å være flere sangfugler blant oss, for å nevne noen. Her er det kreativiteten som setter grenser.  malaysia2

Det går også rykter om at flere norske studenter har tenkt seg til Malaysia i 2017 på enten utveksling eller for å ta hele graden sin her. Målet vårt for 2017 er derfor å opprettholde aktiviteten, ta godt imot nye studenter, vise engasjementet og forhåpentligvis bli et fullverdig ANSA-land etterhvert.

/Steph Gustav

 

 

Interessert i studier i Malaysia? Les mer på ANSA Infosenterets sider.

ANSA Økonomi på verdensomreise: Malaysia

Erfaringsrapport fra University of Malaya