ANSA Brasil

5

Hei til alle der ute for første gang fra Rio de Janeiro!

Vi er stolte over å fortelle at vi endelig har dannet et ordentlig ANSA-styre her i Brasil, og at vi nå vil fungere som et fullverdig ANSA-land. Fremover vil det derfor holdes et årlig landsmøte der de ulike styrerepresentantene velges for ett år av gangen. Hovedvekten av styret vil sitte i Rio de Janeiro, hvor majoriteten av de norske studentene i Brasil holder til. Etter hvert vil det satses på større geografisk spredning i tillitsvalgte for å representere en større del av de norske studentene. I Brasil har vi norske studenter i mange byer, deriblant Rio de Janeiro, São Paulo og Florianópolis.

Dersom du som leser dette er nysgjerrig på Brasil som utvekslingsland er det bare å ta kontakt med oss i ANSA-styret, og vi vil svare på alle spørsmål du eventuelt måtte ha. Du kan også følge oss på Facebook hvor det kommer jevnlige oppdateringer om hva som skjer.

Vi ønsker å hjelpe fremtidige studenter med en lettere overgang fra Norge til Brasil ved å legge til rette informasjon om alt fra hvordan det er å finne bosted til hvordan man registrerer seg som innflytter. I tillegg ønsker vi å ta vare på studentene som allerede er her ved arrangere sammenkomster som langhelger, surfekurs og julebord, noe vi hadde stor suksess med forrige semester.

Vi håper å lokke mange interesserte nordmenn til dette fantastiske landet fylt med varme, nydelige strender, vakker natur, samba, caipirinhas, fotball og volleyball, surf, karneval og et folk som ønsker deg velkommen med åpne armer!

Avslutningsvis legger vi ved et par bilder fra ulike reisemål og byer man kan velge som utvekslingsreisemål:

 

Skrevet av: Susanne Bastviken medie- og næringslivsansvarlig og Ingvild Dagestad landsleder ANSA Brasil

 

Les mer om studier i Brasil

ANSA Brasil på ANSA.no

ANSA Brasil på Facebook