ANSA Latvia: Hyttetur med ANSA Latvia

Lørdag 18. februar satte en knippe av ANSA Latvia sine medlemmer seg inn i en minibuss og reiste én og en halv time ut av Riga, til Madliena, Ogre. Oppholdet startet med et lite organisasjonskurs holdt av landsleder hvor deltakerne lærte litt om ANSA generelt, medlemsgoder og vervene i ANSA Latvia sitt landsstyre. Det er jo snart landsmøte og valgtid! Org.kurset ble avsluttet med en liten ANSA-quiz for å se om de hadde lært noe. Vinneren fikk en stor pose Smash som belønning.

Etter org.kurset spiste vi grillede pølser og drakk kakao med marshmallows, og hytte-følelsen kom virkelig på plass. Utover ettermiddagen fikk folket prøvd seg på en natursti som testet blant annet geografi-, speider-, mat- og filmkunnskapene.

Vel inne i hytta ble det god stemning med brettspill og kortspill, før lørdagstacoen kom på bordet. Mette og fornøyde satt vi ved langbordet og koste oss hele kvelden, med mimeleken som det sosiale høydepunktet som førte til flere latterkuler. Mange tok også turen i hytten sitt eget basseng og sauna.

Søndag kjørte en trøtt og fornøyd gjeng tilbake til Riga med batteriene ladet for en ny uke. Vi ønsker å takke alle som deltok og gjorde denne turen helt fantastisk. En hytte ute i skogen med minimal mobildekning, trivelige folk, leker og spill er det som skal til for en vellykket tur. Vi gleder oss til neste gang!

Her kommer et lite bildedryss.

img_5337img_5335

img_0831.png

unknown6

img_0810

img_0856