GOAS- Games of ANSA Singapore 2017

Lørdag 11 mars tok vi opp tråden på den kjente GOAS- Games Of ANSA Singapore som ble startet i 2015. GOAS ble holdt ved Lakepoint her i Singapore, og foregikk i lag på 2-og-2 hvor disse konkurrerte i fire ulike hinderløyper, etterfulgt av en tennisturnering.

Hinderløypene bestod av ulike aktiviteter som: potet i spisepinner (asiatisk vri for potet i skje), det klassiske trillebår-løpet, hoppetau, Farmen-challenge: handlter med vann (fremfor melkespann), hvor vinneren var laget som holdt lengst uten å senke armene og kaste ball på bøtte.

GOAS var en kjempesuksess, finværet kom som bestilt, konkurranseinstinktet var på topp og det var god stemning!

Etter de fire hinderløypene lå det svært jevnt om seier, hvorav fire av de elleve deltakende lagene lå på lik linje. Tiltross for de fire ledende lagene hadde de syv resterende lagene mye å spille for i siste etappe: tennisturneringen.

IMG_8522IMG_8529
IMG_8532IMG_8535IMG_8523IMG_8524IMG_8533
Underveis mot finalen ble flere av de ledene lagene fra hinderløypene slått ut mot noen skjulte tennistalenter.

IMG_8586IMG_8564IMG_8581

Det så ut til at team Park Vista skulle dra i land seieren, og stillingen var temmelig jevn men til slutt dro team Promperomp inn seieren av GOAS 2017! Hipp hurra til vinnerne Henrik og Wilhelm 🙂

IMG_8594IMG_8596Martin og Vemund vant prisen for beste team spirit, hvorav begge med sitt gode humør og sportslige oppførsel underveis i konkurransen deltok på to lag som manglet partner.
IMG_8597
Amalie og Sigrid vant premien for beste lagnavn: Rosa Helikopter, som også fikk et stort pluss for matchende antrekk.

Vi takker for en fin dag med dere og gleder oss til neste gang!