Påskefeiring med ANSA Singapore

Søndag den 2 april ble det duket for semesterets siste arrangement med ANSA Singapore. Så hva er vel bedre enn å tilbringe den sammen i Sjømannskirken med søndagsgrill og godt selskap?

Denne ettermiddagen ble det også holdt konsert i Sjømannskirken, og med 51 studenter tilstede ble kirken fylt med god stemning. På menyen stod grillspyd, påske-koteletter, laks, fløtegratinerte poteter,  hamburgere, grønnsaker og mye annen lekker grillmat!

Etter at alle hadde spist seg gode og mette, var det tur for “lucky draw”. Studentene fikk tildelt et lodd hver da de ankom kirken og det ble trukket totalt 10 vinnere. For de heldige lodd-trekkerne stod valget mellom norsk kvikklunsj eller freia melkesjokolade. Det var ingen sure miner på de resterende loddholderene som ikke vant denne kvelden, da de ble servert gullbrød og appelsinbåter som en fin substitutt.

Videre på programmet var det tid for påskenøtter. Her ble studentene testet i alt fra kunnskaper om skismøring til påskens historiske opprinnelse. Konkurransen om førsteplassen var jevn fra start til slutt, men team “NUS” vant med nesten full score. Gratulerer med seier!

IMG_8625IMG_8605

Der var også et helt spesielt besøk denne kvelden, det kom nemlig to søte påskeharer som delte ut påskegodis. Sjømannskirken serverte også vafler, riskrem, sjokoladesuffle og kakao med krem, var blodsukkeret og humøret i hundre.

IMG_8617IMG_8619IMG_8607

Kvelden ble avsluttet med en hyggelig avslutningstale fra Landsleder Kim-Andre som takket for et hyggelig år med alle studentene og et par ord fra Erik, kommunikasjonsansvarlig fra Sjømannskirken.

Vi ANSA Singapore har hatt det utrolig hyggelig år og kost oss arbeidet vi har gjort det siste året. Det har vært en ære å bli kjent med så mange flotte folk og håper på å møte dere den 22 april på studentkvelden i Sjømannskirken. Videre ønsker vi lykke til med studier og arbeid og en stor takk for oss!