Nytt år – nytt styre!

Da er det nye ANSA Veterinær-styret i full gang med planleggingen, og vi ser fram til et nytt og spennende år! I år er vi medlemmer fra hele 4 studiesteder; Budapest, Brno, Košice og Warszawa.

Årets fagseminar i Budapest ble selvfølgelig en knallsuksess, og vi i det nye styret har allerede begynt å planlegge neste års fagseminar, som denne gangen skal holdes på et nytt studiested – Stay tuned!
Om du ikke allerede har gjort det, så følg oss gjerne på sosiale medier, for å se hvordan studiehverdagen vår er!
Facebook: ANSA Veterinær
Instagram: ansaveterinaer
Snapchat: ANSAvet

Vi ønsker også å være mer aktive på bloggen vår, og vil at nettopp dere skal kunne bidra med historier, erfaringer og innblikk i hverdagen som student. Dersom du ønsker å bidra til ANSA Veterinær sin blogg, send oss et bidrag på vår mail, da vel!  ansaveterinaer@gmail.com

 

Erlend

Leder – Erlend Solem

Erlend startet på veterinærstudiet i Bodø, og går nå på 5. året ved University of
Veterinary Medicine and Pharmacy i Košice, Slovakia. Han er oppvokst i Mosjøen, har en
stor interesse for eksotiske og ville dyr, og er bl.a. derfor medlem av universitetets ”Falconry & Raptor Rehabilitation Club”. Drømmen er å en dag få jobbe enten med ville dyr, eller i dyrepark.
Erlend var med i styret i fjor også, som webansvarlig.
 

 

Nestleder – Maren Løvås
Maren

Maren er født og oppvokst på Hedmarken, og studerer 3.året ved University of Veterinary Medicine and Pharmaceutical Sciences i Brno, Tsjekkia. Hun har drevet aktivt med sprangridning, og det var der drømmen som  veterinær startet.

Ved siden av skolen liker hun å bruke tiden sin sammen med adoptivhunden sin, Cloe. Etter studiet ønsker hun å jobbe innenfor stordyrspraksis og spesialisere seg på hest. Maren har vært med i styret ett år før, som styremedlem.

 

 

Økonomiansvarlig – Ole Maribu
Ole

Ole kommer fra Stavanger, og studerer 3.året ved University of Veterinary Medicine i Budapest, Ungarn. Ole er oppvokst med gårdsdyr, og fant dermed raskt ut at det var veterinær som skulle bli yrket. Ved siden av studiet tilbringer han mye tid ute i naturen med sine settere, og er aktiv innen fuglehundsportsmiljøet. Han har alltid hatt stor interesse for avl og genetikk, der fokus på gode gener og god dyrehelse er viktig. Etter studiet kunne han tenke seg å drive egen praksis innen produksjonsdyr, og muligens spesialisere seg innen reproduksjon.
Ole har vært med i styret ett år før, som styremedlem

 

19702443_10154945689914387_795786572096784035_n

Webansvarlig – Martine Johanne Jonassen

Martine har vært med i styret ett år før, som styremedlem. Hun er fra Fredrikstad og går i 4. Klasse ved University of Veterinary Medicine i Budapest.
Hun ønsker å jobbe med smådyr og spesialisere seg innenfor kirurgi. Hun er svært opptatt av dyrevelferd, spesielt pelsdyrnæringen og kjøttproduksjon. Martine liker solfylte dager i parken med sin adoptivhund Lily.

 

 

Tina

 

Styremedlem – Tina Ness

Tina kommer opprinnelig fra Hallingdal, men er oppvokst i Raufoss på Toten. Hun begynte veterinærstudiet i Bodø, og går nå 5.året ved University of Veterinary Medicine and Pharmacy i Košice, Slovakia.

Etter endt utdanning vil hun gjerne jobbe med smådyr, eller drive med kombinert praksis.

 

 

Jonas


Styremedlem – Jonas Jensen

Jonas begynte på veterinærstudiet ved Nord Universitet i Bodø og studerer nå 3. året ved University of Veterinary Medicine and Pharmacy i Košice, Slovakia.
Han er 26 år, og kommer fra Bodø. Jonas interesserer seg for kirurgi og ville/eksotiske dyrearter, spesielt kattedyr og reptiler.

 

 

 


Ragnhild
Styremedlem – Ragnhild Anseth

Ragnhild går i 5.klasse ved University of Life Sciences i Warszawa, Polen. Hun er oppvokst i ei lita bygd øverst i Gudbrandsdalen, nærmere bestemt Lesjaverk, hvor hun vokste opp på gård. Som tiåring bestemte hun seg for å bli veterinær, og at utdannelsen skulle bli i Canada. I ettertid er hun glad hun ikke trengte å reise riktig så lang for å få oppfylt drømmen. Hjemme har hun hester, hund og gård som venter.

Ragnhild har hovedfokus på stordyr, men håper å kunne jobbe i kombinert praksis.

 

Nora


Styremedlem – Nora Husøy

Nora er fra Molde, går 4.året ved University of Life Sciences i Warszawa, Polen.

Hun har helt siden hun var 4 år sagt at hun vil bli veterinær når hun blir stor, og om 2 år går denne drømmen i oppfyllelse. Hun ønsker å jobbe med smådyr etter endt studie.

 

 

 

 

Styret

 

Vi i ANSA Veterinær ser fram imot et nytt og spennende år, og gleder oss til å dele det med dere!

Nå er det ikke lenge til eksamensjaget er i         gang for fullt, og vi ønsker dere alle, lykke til!

– Erlend, Leder ANSA veterinær.