Feelgood Convention

ANSA Ungarn Feelgood Convention! 

Det var første året vi prøvde ut dette arrangementet, og vi må si det virkelig ga mersmak. Arrangementet fokuserte på stressmestring, styrke og sunn kost.

Vi startet dagen kl 09:00 med Yoga. Bertalan Sugár holdt klassen og det var fokus på stress redusering og pusteteknikker. Instruktøren var veldig dyktig, og flere av deltakerne fikk øynene opp for Yoga.

Videre ble det holdt kurs i kosthold og ernæring med fokus på sunn og enkel mat. Dette var veldig givende da man fikk gode tips til raske frokoster, lunsjer og middager. Undertegnede har faktisk klart å ta med seg lunsj på skolen nesten HVER dag etter dette kurset! Natalie Totland som holdt kurset hadde i forkant forhørt seg med studentene om råvarer tilgjengelig i Ungarn, slik at kurset ble rettet mot oss – og ikke matvarene vi bruker i Norge.

Etter kurset ble Natalie Totland med oss videre for styrketrening! Her brukte hun øvelser som enkelt kan gjøres hjemme, men som virkelig tok tak! Timen var satt opp som sirkeltrening hvor vi delte oss inn i grupper på 4-6 personer på hver post. Dette var en morsom og givende time, som kjentes mange dager etter.


Det ble servert god baguetter til lunsj, og goodie bags ble delt ut til de første påmeldte. Vi håper kommende styrer vil arrangere lignende arrangement tidlig på semesteret – slik at alle kan få en flying start på skoleåret!