ANSA SHS: Tur til Romania

Nok en fin tur til Romania er tilbakelagt! Fredag 29. Mars til søndag 31. Mars var ANSA SHS å besøkte prosjektet i Romania.

Hele lørdag ble tilbragt i Érmihályfalva. Vi var svært spente på hvor langt byggearbeidet av dagsenteret hadde kommet og ble veldig glad for å se at det har begynt å ta form. Vi fikk hjelpe til med uteområdet som innebar planting av trær i hagen og maling av gjerder med barna. Deretter ble det mye lek og sprell frem til middag etterfulgt av supergode vafler!

På turen hadde vi med ett kjempelass av klesdonasjoner og familiepakker som inneholder det mest nødvendige av hygieneartikler, oppvaskutstyr, hermetikk og tepper. Dette delte vi ut til dem som trengte det aller mest, noe de satt pris på. Denne fine dagen ble avsluttet med gode ord fra lederen av barnehjemmet og bygningsprosjektet, Andràs Ildikó.

Før hjemreise på søndag malte vi på tote bags og t-skjorter med barna på barnehjemmet i Sauceni, hvor vi fikk bo. Disse ble noen skikkelige masterpieces og kan kjøpes ved en senere anledning!!

Dette har vært en fin opplevelse full av inntrykk. Vi vil takke alle flotte mennesker som har vært med oss på turen, takk til dem som har kjøpt familiepakker eller donert klær og ikke minst tusen takk til Ildiko som gjorde besøket til en flott opplevelse.

– ANSA SHS