Karpe i Ungarn

11Karpe 6.april 2019, Budapest, Ungarn

Etter et halvt år (og vell så det) med planlegging kom endelig helgen hvor ANSA Ungarn, med eventansvarlig Cecilie Nagy i spissen, kunne ønske Karpe velkommen tilbake til Budapest.

Konserten ble utsolgt (!) god tid i forveien, og frem mot selve konsertdatoen så vi alle frem til det som skulle bli  verdens største ANSA arrangement noensinne! Det kom publikum fra nært og fjernt – mange hadde tatt turen fra Norge for å se Karpe spille i Budapest. At folk var giret var ikke vanskelig å se – gjester begynte å ankomme Akvarium allerede ved 13:00 tiden.

Turneen som allerede hadde fått gode anmeldelser etter tidligere fremførelser, ble spilt på Akvarium, et konsertlokale som ligger i hjerte av Budapest, og som har god erfaring med store arrangementer. Det ble gitt beskjed om at dørene ville åpne klokken 20:00, men køen begynte å samle seg opp lenge før dette – i kampen om de beste plassene, og konserthallen var full da Karpe kom på scenen rett over 21:00. Det å få inn i underkant av 1200 mennesker på 1 time var kanskje litt optimistisk – men det gikk, og jubelen sto i taket da Karpe gikk på scenen.

Karpe med Isah, band, fotografer og resterende crew tok oppmøtte publikummere med storm, og den gode stemningen holdt gjennom hele konserten – jeg tror vi alle ønsket oss mer når siste nummer var spilt. Karpe gjør alltid ting på sin helt egne måte, og vi kan ikke annet enn å få en god konsertopplevelse når vi kommer så nære artistene som man gjør når karpe opptrer. Undertegnede var klar i sin tale og ga Karpe full pott da de overrasket den eldre fangarden med “Toyota´n til Magdi”.

Med en etterfest på Ötkert, ble kvelden komplett for de fleste. Karpe kjørte videre til neste konsertland og ANSA Ungarn takket for seg. Et tett og godt samarbeid med Budapest.no/Budapest agency og Akvarium resulterte i en kveld som overgikk vår villeste fantasi.

En spesielt stor takk rettes til Cecilie Nagy for vel planlagt og gjennomført arrangement – om du blir lei legeyrket kan du alltids falle tilbake til event-bransjen med garantert suksess.

Tusen takk til alle for en helt fantastisk opplevelse! Vi gleder oss til å ønske karpe tilbake igjen, når de måtte ønske – vi var jo tross alt en av de bedre crowdene på touren deres – så tilbake satser vi på at de vil en gang! dsdafs