Velkomsthelg 2019

Mens høsten sakte men sikkert sniker seg på, kan vi mimre tilbake til Velkomsthelgen 2019!

Temaet under fredagens pub-til-pub var Riga Superheroes, der lagene fikk rebusoppgaver de måtte løse før de kunne begi seg ut på neste post. Det var alt fra Toad i Super Mario, Edna i De Utrolige og Groot i sci-fi filmen Guardians of the Galaxy. Denne kvelden vandret Rigas Superhelter (og skurker) gjennom gatene og 8 poster for så å avslutte kvelden på Puce. Det er også i løpet av kvelden de som sitter på post bemerker seg lag, gruppeledere, kostyme og de som gjør en såkalt «drop-out» – for å bli hyllet dagen etter!

På lørdagen var det kåringer og premier til de som vant de forskjellige kategoriene. Det var god stemning på Egle før lagene gikk samlet til vors hos gruppelederne. Som alltid kjører vi fest i kjent Kalku-stil og denne gangen med vår “egen” DJ for å sprite opp stemningen med norsk musikk, noe som helt klart ble tatt godt imot!

Alt i alt var dette er vellykket velkomsthelg og vi gleder oss allerede til neste gang vi møtes for ANSA-arrangement – for dere er litt av en gjeng!!

– ANSA Latvia