ANSA Slovakia: 9 kjappe med 9 kjappe vol.2 #5

Vi følger fotsporene til de flinke folka som har vært i ANSA før oss, og kjører i gang med en ny runde av «9 kjappe fra 9 kjappe». Vi har spurt 9 medisin-/veterinærstudenter som har ulike verv i ANSA Slovakia, Kosice og Martin om å svare på 9 kjappe spørsmål om det å studere i utlandet.

Følg med på bloggen for å lese alle intervjuene!

Neste ut..1BEA7448-5C23-42A6-8CC8-93FA52430E2B

Navn, alder, verv: 
Caroline Taraldsen, 21 år,
leder i ANSA Slovakia og Web- og informasjonsansvarlig i ANSA Martin!

Studiested og studieretning: 
Medisin i Martin, på 3. året! 

Grunn for studievalg: 
Har alltid hatt lyst til å bli lege (eller dyrlege, hehe). Med litt inspirasjon fra kirurg-stefar og heiarop fra resten av familien endte jeg opp i Martin!

Hvorfor Slovakia? 
Liten by med godt studentmiljø og lite andre distraksjoner var midt i blinken for meg! Og da storesøster allerede gikk her var det naturlig å ture samme vei som henne. 

Beste og verste fag på skolen? 
Elsket elsket elsket fysiologi! Og patologisk fysiologi er nok favoritten for øyeblikket! Biokjemi derimot har nok vært det verste til nå, med histologi på en sterk andreplass. 

Hva er det beste med å bo i Slovakia/i din studieby?
Det beste er det gode studentmiljøet vi har her! Samt at det er et såpass lite sted at alt ligger så nært at du kan komme deg overalt med sykkel eller til fots. (Men at du likevel KAN ta taxi for en veldig billig penge om du er litt på latsiden).

Prisene generelt er en veldig deilig bonus! IMG_3717 2

Hva er det beste med ANSA?
Elsker hvordan ANSA stiller opp for studentene – både landslag og lokallag, men også ANSA Sentralt og resten av organisasjonen. De ordner ulike arrangementer for oss – både faglige og sosiale, de gir god og viktig informasjon, hjelper før, under og etter studietiden og er en trygghet å ha i ryggen for alle utenlandsstudenter.

Hjertet banker hardt for den fantastiske gjengen som jobber i ANSA <3 

Hvorfor ville du være med i styret?
Jeg har det du kan kalle en «elevråds-rep» personlighet! Jeg er veldig engasjert og glad i å være med på alt av organisering.
Legger kanskje litt i overkant mye av meg selv i ANSA, men har det så gøy underveis så er alltid verdt det. 

Hva er ditt beste tips til kommende/nye utenlandsstudenter?
IKKE STRESS, HA DET GØY, BLI MED PÅ TING, OG HUSK AT DET ALLTID ORDNER SEG TIL SLUTT <3