ANSA SHS: Styret dro til Romania 8-10 nov

Styret i ANSA SHS dro på nok en tur til Romania for å se hvordan det står til med prosjektet vårt. Vi ble tatt godt imot av Ildiko og barna i Sacueni der vi skulle bo på barnehjemmet. Det var mye forsinkelser på veien, så det ble ikke noe særlig tid til å leke denne kvelden som vi hadde planlagt.

Dagen etter ble tilbragt i Érmihályfalva, hvor det nye dagsenteret bygges. Vi var veldig spente! Nå har 2. etasjen kommet opp, med vegger, og vi har nettopp overført penger til bygging av tak og isolering. Her lekte vi masse med barna, og de malte både tote bags og julekort. Disse vil bli lagt ut for salg.

Også denne gangen fikk vi gå hjem til familiene for å se hvordan de lever. Det er en ekstremt dårlig levestandard, som setter igjen veldig mye inntrykk.

Vi sitter nå igjen med enda mer motivasjon til å fortsette arbeidet vårt. Takk til alle som donerte klær, og en stor takk til Ildiko og barna for vertskapet.

-ANSA SHS (ansa.no/ansa-shs)